שאלה לכל המנוסים כאן שנוגעת לאלרגים אחרים גם:
אולי עדיף לא להישמר מחשיפה כלשהי - למשל במגע ובשאיפה?
האם יתכן שדווקא בגלל שהאלרגית נזהרה מאד לא להחשף אפילו לא במגע, וודאי שלא בטעימה אפילו קלה - האלרגיה התגברה? [ניסוח לשוני דפוק- מתכוונת שהתגובה האלרגית מופיעה עכשיו גם בחשיפה קלה].
אם מדובר באדם בוגר שלא ייכנס לסכנת חיים - אולי כדאי לה כן לשתות מידי פעם אייס קפה קנוי שמכיל קקאו, ולא להמנע מהכנת עוגות המכילות קקאו? [דוגמאות לסבר את האוזן] האם אפשר לשער שזה מה שישמר [פתח ציירה] את רמת הסיכון שלה הנוכחית? ולהיפך - אם תתרחק ממחוללי האלרגיה יותר מבעבר זה יעלה את רמת הסיכון מכל חשיפה מינימלית?
על הבת שלי אמר לי הרופא תיזהר מאד מחשיפות
משתי סיבות
1. אף פעם היא אפשר לדעת איך זה יסתיים ואין התקף מעיד על חברתה
2. ככל שהיא תיחשף יותר הסיכון שהגוף ייפתח נוגדנים יותר חזקים גדלים וכך הסכנה לאלרגיה תגדל
מצד שני שמעתי מגורמים מסוימים
שיש מקרים שעדיף כן לגרום לחשיפות
וכך הגוף לא יפתח או לא יגביר את האלרגיה
לא שמעתי את זה מאנשי מקצוע ברפואה הקונבנציונלית
ואני לא הייתי לוקח את הסיכון