מה זה הראשי תיבות?גא"מ
תודה
מה זה הראשי תיבות?גא"מ
גם אני מצטרפ\תמה זה הראשי תיבות?
תודה
ואז...
לא הבנתי מה יעזור לברוח ממקום שאין בו כרגע את האלרגן המסוכן למקום אחר שאתה לא יודע אם הוא שם או לא?
בודאי!שאלה נוספת-האם קיימת אלרגיה לעדשים (קטניות) בעולם? יש דבר כזה?
הוא לא אלרגי לשאר הקטניות, אך ב-3 פעמים שאכל עדשים מיד פיתח פריחה, גרד והתנפחות קלה באזור העיניים..
יש הרבה מאד סוג צמחיה שיכולים לגרום לו לכך, לפעמים רק בעונות הפריחה ולא תראי זאת כל השנהאך משום מה, כל פעם שיוצא לחצר, מיד מתחילה לו פריחה וגרד באזור הפנים, צוואר, ידיים. הוא אטופי בנסף לכל הכיף, אבל גם בימים שמגיע חלק ממש בבוקר, אחרי יציאה לחצר חוזר אדום ומגרד. וזה גם בימים קרירים.
האם יש חומר אלרגני שקיים באביזרי חצר? אני לא מאמינה שמדובר בשאריות חלב וביצים כי הגננות שוטפות את הידיים של הילדים, אז מה זה יכול להיות?
כל מה שכתבתי הוא שאין התר לעקוף תור אם אין צורך אמיתי וכל אחד יעשה את שיקוליו האם הצורך עכשיו הוא אכן אמיתי או לא, זה הכל. כשמישהו עוקף אותי אני כמובן לא מעיר לו על כך ס"ה רציתי לעורר נקודה שאני לא בטוח שכולם מתחשבים בה, ומותר לי לעורר אותה גם אם אני לא הורה לילד אלרגי.לפי התגובות שלך נראה שאין אתה מכיר את התמודדות של אלרגנים
לך תעשה שיעורי בית לפני שאתה מגיב
והאלרגן הזה קיים אצל רופא האלרגיה?בודאי!
יש לי בחור אלרגי לשומשום, בטנים וכמה סוגי דגים
וכן לקטניות - אפונה ועדשים
מיד מגרד לו ועושה לו לא טוב
הייתי עם הבחור הזה כשהיה בן 3 אצל ד"ר בר סלע לאבחון אלרגיותוהאלרגן הזה קיים אצל רופא האלרגיה?
או כפי שאמר @אם לא תשאל איך תדע אני צריכה להביא איתי עדשים טריות ומבושלות לבדיקה?
תודה!
לענ"ד, עדיף מאד לא לשלוח למעון אלא למשפחתון או מטפלת פרטית שאת סומכת עליה.יש לי שאלה
איך שמים תינוקת קטנה שאלרגית לחלבי במעון?
יכול להיות שבחצר מסתובבים בעלי חיים?אגב שאלה לכלל החכמים והמנוסים.
הבן שלי אלרגי לחלב בוטנים וביצים, גם במגע.
במעון הוציאו את הבוטנים ואילו החלב והבוטנים מוגשים לשאר הילדים כשהוא יושב רחוק עם הסייעת שלו.
אחרי שהארוחה מסתיימת הגננות שוטפות היטב את הידיים והמשטחים ואז הוא משוחרר..
אך משום מה, כל פעם שיוצא לחצר, מיד מתחילה לו פריחה וגרד באזור הפנים, צוואר, ידיים. הוא אטופי בנסף לכל הכיף, אבל גם בימים שמגיע חלק ממש בבוקר, אחרי יציאה לחצר חוזר אדום ומגרד. וזה גם בימים קרירים.
האם יש חומר אלרגני שקיים באביזרי חצר? אני לא מאמינה שמדובר בשאריות חלב וביצים כי הגננות שוטפות את הידיים של הילדים, אז מה זה יכול להיות?
שאלה נוספת-האם קיימת אלרגיה לעדשים (קטניות) בעולם? יש דבר כזה?
הוא לא אלרגי לשאר הקטניות, אך ב-3 פעמים שאכל עדשים מיד פיתח פריחה, גרד והתנפחות קלה באזור העיניים..
כן, גם אבא שלי מתעטש באביב.אגב.. אני אלרגי בעצמי, בעיקר לצמחים, לא ברמה מסוכנת.
יש מצב גדול על בעלי חיים. זו קומת קרקע.יכול להיות שבחצר מסתובבים בעלי חיים?
אפשרויות נוספות: רגישות למתכת ממנה עשויים המתקנים. רגישות לדשא סינטטי.
אולי לא כדאי שיצא לחצר?
מכירה הרבה ילדים אטופיים שנמנעים מכך.
אין לך מושג איך אני מזדהה עם הקונפליקט.אבקש מהם לא להוציא אותו למרות שלא יבוא לו בקלות... ילד שחייב לפרוק מרץ
לא דומה בכלל לאלרגיה מסכנת חייםאגב.. אני אלרגי בעצמי, בעיקר לצמחים, לא ברמה מסוכנת.
אני מצמידה לילד. יש אחד בגן ואחד בבית בתיק של העגלה. כך הולך איתנו לכל מקום.ילד בגן שצריך אפיפן צמוד, איך נכון יותר שיהיה- אחד עם האמא ואחד בגן או אחד בתיק של הגן שיצא עם זה לכל מקום?
כלומר יש אחד בגן ואחד בעגלה/אמא ועוד אחד בתיק של הילד?אני מצמידה לילד. יש אחד בגן ואחד בבית בתיק של העגלה. כך הולך איתנו לכל מקום.
אפשר לקנות שלושה.ילד בגן שצריך אפיפן צמוד, איך נכון יותר שיהיה- אחד עם האמא ואחד בגן או אחד בתיק של הגן שיצא עם זה לכל מקום?
לפי חוזר מנכל הם חייבים לספק, במציאות הם לא.שאלה נוספת ...
האם הצהרון יכול לומר שאין לו מענה לילדים אלרגניים (אלרגיה סטנדרטית לא משהו נדיר) וצריך להביא ארוחת צהוריים לבד? (צהרון ניצנים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: