אם הבנים שמחה!
משתמש מקצוען
ללכת לועדה עם אפיפן בתוקף.אני שאול בשביל חבר שלי קראו לו לוועדה רפאיות אפילו שיש לו מכתב מאורולוג להחזיק אפיפון מה צריך לעשות
אין מה לעשות חוץ מזה.
ללכת לועדה עם אפיפן בתוקף.אני שאול בשביל חבר שלי קראו לו לוועדה רפאיות אפילו שיש לו מכתב מאורולוג להחזיק אפיפון מה צריך לעשות
יכול להיות שתקופה ארוכה הוא לא טעם חומוס?שאלה מנסיונכם, האם אלרגיה יכולה לצוץ פתאום אחרי לא מעט חשיפות למאכל?
הילד שלי בן שנה וחצי, אלרגי לבוטנים חלב וביצים. היום נתתי לו לאכול ארבעס. אחרי מנה וחצי השפתיים שלו התנפחו, הפנים התמלאו פריחה מגרדת מאוד. כמובן מיד נתתי פניסטיל ועקבתי שנרגע ולא מחמיר. אבל הוא כבר אכל לא מעט חומוס עד כה. איך זה נולד פתאום? והאם יש בכלל אלרגיה לחומוס בעולם?
תודה
בכמות גדולה אף פעם לא טעם. יותר ניגובים פה ושם ומריחה על הפרוסה. זו היתה הפעם הראשונה שאכל הרבה יחסית.יכול להיות שתקופה ארוכה הוא לא טעם חומוס?
שזה אומר?זה יכול להיות גם מקונטמינציה.
שבתהליך הייצור או אריזה זה בא במגע עם אחד האלרגנים הידועים שלו.שזה אומר?
יכול להיות שהוא הגיב רק כשהוא אכל הרבהבכמות גדולה אף פעם לא טעם. יותר ניגובים פה ושם ומריחה על הפרוסה. זו היתה הפעם הראשונה שאכל הרבה יחסית.
תודהיכול להיות שהוא הגיב רק כשהוא אכל הרבה
אבל מאד יכול להיות שהוא התחיל לפתח
הבת שלי היתה אלרגית לביצים ועשתה תגר ובדקו שעבר לה ואחרי שנה זה חזר שוב אומנם לא ברמה מסכנת חיים אבל ברמה של גרד קשה התנפחות וכדו'
הכי טוב זה פשוט לעשות בדיקת אלרגיה
ככה זה כשיש עשרות אלפי ילדים עם אלרגיה למזון ומעט מאוד אלרגולוגים טובים.תודה
תור לרופא אלרגיה עוד חודשיים
אני לא מביה מה מצפים ממני לעשות?? איך אפשר שרופא כ"כ שימושי לילדים אלרגיים יהיה זמין רק יום אחד בשבוע למשך 3 שעות??? וגם זה לסרוגין- שבוע כן שבוע לא!!
העניין הוא שזה לא רק חומוס. לפחות אחת לשבוע חוזר מהמעון פורח כולו. והם נזהרות מאוד שלא לתת לו אפילו מאכלים שעלולים להכיל את האלרגנים. כאילו יש משהו באוויר שהוא אלרגי גם אליו.ככה זה כשיש עשרות אלפי ילדים עם אלרגיה למזון ומעט מאוד אלרגולוגים טובים.
בינתיים אל תתני לו לאכול חומוס עד שיעשה בדיקה. אפשר לחיות בלי זה לחודשיים (למרות שקשה לא לדעת אם הוא באמת אלרגי).
למה שלא תגיעי לעיר אחרת ותסבירי להם שהענין דחוף מאד.העניין הוא שזה לא רק חומוס. לפחות אחת לשבוע חוזר מהמעון פורח כולו. והם נזהרות מאוד שלא לתת לו אפילו מאכלים שעלולים להכיל את האלרגנים. כאילו יש משהו באוויר שהוא אלרגי גם אליו.
הגננת מציעה לא לתת לו יותר מוצקים עד שנעשה בדיקת דם כללית. אבל זה מטורף! חודשיים הילד יחיה רק על בקבוק?? הוא תיכף בן שנתיים!
והתור לאלרגולוג רחוק. ורופאת הילדים מתקמצנת לתת הפניה לבדיקת דם, ואני נופלת בין הכסאות!
נמאס לי ממאוחדת. אין זמינות. אין יחס.
מישהו מכיר קופה טובה יותר במודיעין עילית? ספציפית לנושא אלרגיות?
תודה רבה
נראה שיש אלרגיה כלשהי לחלבמישהו מבין את התוצאות הנ"ל?
ממצאים לטסט:
היסטמין 5/7 מדלל 2/0 חלב 10/16 קזאין 6/8
נראה שיש אלרגיה כלשהי לחלב
ושוב א"א להסתמך על הפורום בקבלת תוצאות
במיוחד לא של אלרגיה שתלויות בכ"כ הרבה גורמים
ישנם ילדים שיאכלו חלב בלא שום בעיה עם התוצאות הללו
וישנם ילדים עם תוצאות נמוכות מאלו שיגיעו לסכנת חיים
אז או שתספרו גם את הרקע
או שפשוט והכי טוב תפנו לרופא שהוא הגורם המוסמך לענות את התשובה הנכונה
בהצלחה
מישהו מבין את התוצאות הנ"ל?
ממצאים לטסט:
היסטמין 5/7 מדלל 2/0 חלב 10/16 קזאין 6/8
נשמע שהפריחה הזו היא יותר אטופיק הלא כן?העניין הוא שזה לא רק חומוס. לפחות אחת לשבוע חוזר מהמעון פורח כולו. והם נזהרות מאוד שלא לתת לו אפילו מאכלים שעלולים להכיל את האלרגנים. כאילו יש משהו באוויר שהוא אלרגי גם אליו.
הגננת מציעה לא לתת לו יותר מוצקים עד שנעשה בדיקת דם כללית. אבל זה מטורף! חודשיים הילד יחיה רק על בקבוק?? הוא תיכף בן שנתיים!
והתור לאלרגולוג רחוק. ורופאת הילדים מתקמצנת לתת הפניה לבדיקת דם, ואני נופלת בין הכסאות!
נמאס לי ממאוחדת. אין זמינות. אין יחס.
מישהו מכיר קופה טובה יותר במודיעין עילית? ספציפית לנושא אלרגיות?
תודה רבה
אין דרך להשוות בין טסט עורי לראסט.זה טסט מלפני שנתיים.
כיום בבדיקת ראסט יצא 4 לחלב
אני מנסה לבדוק האם יש מגמת ירידה או הפוך ואין שום 'מקרא מפה' להבין את התוצאות ואיך הן מדורגות..
לא נראה לי שיש איך לדעת בצורה מדויקתזה טסט מלפני שנתיים.
כיום בבדיקת ראסט יצא 4 לחלב
אני מנסה לבדוק האם יש מגמת ירידה או הפוך ואין שום 'מקרא מפה' להבין את התוצאות ואיך הן מדורגות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: