וואו... יש כאן מלא דברים מדהימים... @שאול יצחק יישר כוח! התמוגגתי ממש אגב, לפני חודש קניתי אינטוס פרו, אז שמחתי לדעת שזה דגם משודרג. קבלו טעימה מהתוצרת
מה זה כזה סודי?וזה למה? (מעניין)?
אורי! 2 העליונים מעולייים!פורטרטים מניטורים של הרבי ושל 2 חכמי תימןצפה בקובץ המצורף 302301 צפה בקובץ המצורף 302300
תודהאסתי מהמם!!!
האייל השויצר הראשון שראיתי
איך צבעת את זה????
צבע מים מעולה! אני מקנא. אין לי ניסיון בצבעי מים .. יום אחד ..
ההתנצלות התקבלהאז אם התכוונת ברצינות, (כי א"א כבר לדעת,) אז כן. זו הדמות שבחרה לה להצטייר על מסכי וקבלי את התנצלותה
משומוזר...
אממ..
אין אפילו רמז למה התכוון המשורר?
זה פשוט מצית את הסקרנות והדמיון. אני מסתכלת על היצור והציור כבר שתי דקות ומנסה לנחש (ללא הצלחה מרובה... ) מה בדיוק קורה שם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: