ממש לא נכון קנינו לאחרונה דירה מחברה קבלנית לקחנו עו"ד והוא הוסיף נספח עם הערות שלו וכתוב בחוזה שהכל בכפוף לנספח של עורך הדיןבחברה קבלנית לא ניתן לשנות פסיק מהעיסקה.
כך שאין טעם לשכור עו"ד.
ממש לא נכון קנינו לאחרונה דירה מחברה קבלנית לקחנו עו"ד והוא הוסיף נספח עם הערות שלו וכתוב בחוזה שהכל בכפוף לנספח של עורך הדיןבחברה קבלנית לא ניתן לשנות פסיק מהעיסקה.
כך שאין טעם לשכור עו"ד.
אתה מטעה אנשים (מקווה שלא במודע)כעו"ד אני יכול לכתוב שיש כאן לאקונה בחוזה, כנראה באופן מכוון על מנת לכסות על החברה מכל צד. לא נעים לגלות את זה אבל לא נורא וזה די נפוץ - בדיוק בשביל זה משלמים לנו עורכי הדין, ולשריקי יש את הטובים ביותר כידוע.
כעוסק בדיור אני כותב שאני עוקב אחרי הבנאדם הזה כבר כמה חודשים ופשוט מתפעל ממנו ומהפרוייקט הזה בפרט. כל פתרונות הדיור שאנחנו רואים, כולל היום בבוקר ביתד, ולא רק בנתיבות, זה הכל בזכות המהלך האדיר והגאוני שהוא עשה כאן: הוא היה הראשון שזיהה את מגמת הירידה ומיהר להקדים את השוק בשני צעדים, עכשיו כולם מדדים אחריו.
העיסקה שעשיתם מעולה שבמעולות, וגם אם תשלמו עוד כמה עשרות אלפים טובים לא תגיעו למחירי השוק שהם גבוהים במאות אלפי שח מעל זה. כמובן כל זה בתנאי שרכשתם למגורים, אם להשקעה זה כבר נושא אחר.
תיכף עם יציאתו לשוק, פניתי אליו באמצעות שליחים ומתווכים, בבקשה לתת לציבור החרדי כמה בניינים, ולצערי הרב תשובתו הייתה שלילית. טרם התייאשתי, ואני ממשיך לנסות. זה יכול להיות דבר ענק להשם ולתורתו.
לא , יזם בשיתוף הג"מח המרכזי +עודד שריקימי זה קדמה ? משה מונטג?
מה פערי המחירים ביניהם
ואשמח לדעת מהי ישיבה מובילה?????
נא להסביר. אני בנאדם זקן לא יודע לעבור לאישי, אפשר לשלוח לי במייל, דבר אחד אני בטוח מבלי לדעת: יש לבנאדם הרבה שונאים שמייחלים לנפילתו.אתה מטעה אנשים (מקווה שלא במודע)
אני מאוד הייתי ממליץ שלא לקנות כרגע אצלו (מי שרוצה שיעבור לאישי
התלונות עליו בנתיבות מרקיעות שחקים
אתה צריך לעשות מנוי פרימיום כדי לעבור לאישי...נא להסביר. אני בנאדם זקן לא יודע לעבור לאישי, אפשר לשלוח לי במייל, דבר אחד אני בטוח מבלי לדעת: יש לבנאדם הרבה שונאים שמייחלים לנפילתו.
גם אנו רכשנו דירה בפרויקט הנ"לרכשנו דירה אצל עודד שריקי ב"מבצע" מליון ש"ח.
(פלוס השחלה בחוזה של מחסן בכ-30 K ש"ח נוספים, שלא הוזכר ע"י נציג המכירות בשיחה המקדימה)
בחוזה שעשינו לפני 5 חודשים התחייבנו לשלם רבע מליון מיד עם קבלת השוברים והשאר תוך 7 חודשים מחתימה החוזה.
בע"פ אמרו לנו שהנפקת השוברים היא יחד עם היתרי הבניה .
אמממה... עברו 5 חודשים, השוברים הונפקו אפילו שאין עדיין היתרי בניה, (איך בנק נותן ערבות על פרויקט ללא היתרי בניה? אולי בגלל המוניטין של שריקי) מאידך ההתחייבות של הקבלן היא איכלוס תוך 36 חודש מקבלת היתרי הבניה.
משמעות הדבר שיתכן שנשלם את התשלום של כל הדירה לפני היתרי הבניה!
בקיצור הרוכשים הם חברת המימון מלא-מלא של חברת הבניה עם ריבית רצחנית שתשולם שלש שנים ויתכן אף יותר.
בסופו של דבר אין כאן לא מבצע ולא נעליים.
2) עברתי על החוזה והבחנתי בסעיף שעלויות ערבות הבנקאית (אחוז) תחול על הקונה מישהו יודע האם ברצינות הולכים להפיל עלינו עלות נוספת?
מישהו מכיר התאחדות רוכשים?
שבוע שעבר התקבלו היתרי חפירה לא היתרי בניה (כך שלחו לי במייל)גם אנו רכשנו דירה בפרויקט הנ"ל
ואני שמחה לבשר לך שנכון לשיחת טלפון שלי בשבוע שעבר התקבלו התרים והם עלו לקרקע
בכל אופן אני מכירה עוד שתי רוכשים בפרויקט ואשמח גם כן לשמוע על התאחדות רוכשים.
מדבור בקדם ישראל שזה כיום סוג של ברז של קבוצות רכישה בראשות יוריאל זלצמן שמתיימר לזה שהוא בנה מאות יחי"ד והוא אחראי על הסיפור של מתחם שפע שוק בבני ברק ועל הקבוצות רכשיה בעפולה וגם על הסיפור של הפרויקט בנתיבות.
כל הנ"ל הם פרויקטים שיש יהודים מאנ"ש שלא טוב להם להרוויח דמי שיווק רגילים מה שמקובל בשוק מהיזמים אלא הם באים להסדר מול יזמים להעלאת מחירים תמורת נתח כבד יותר של רווחים על חשבון הלקוח הפשוט.
היזם שריקי אין לו כיום קרקעות צמוד לקהילה החרדית ולכן כל מי שמתפתה לרכוש אצלו מפרסומים של קהילה חרדית שיברר קצת בנתיבות על הקהילה החרדית
מה המייל שלך? @עו"ד נתן רוזנבלטנא להסביר. אני בנאדם זקן לא יודע לעבור לאישי, אפשר לשלוח לי במייל, דבר אחד אני בטוח מבלי לדעת: יש לבנאדם הרבה שונאים שמייחלים לנפילתו.
השיח כאן הוא כאילו כל הקבלנים הם אנשים הכי ישרים ורק שריקי לא, מי שמונח בעניינים יודע שאין כזה דבר קבלן שרץ לשלם אם הוא חושב שיש לו סיכוי של 1% להתחמק מזה.הערה נוספת לגבי עודד שריקי
באחד הפרוייקטים הקודמים בשלו בנתיבות הוא אחר במסירה
ולא שילם שכירות לקונים(גלגל אותם מהמדרגות וזלזל בהם) כרגע זה בבתי משפט
advrosenblat ואידך זיל גמור, נקודה קום.מה המייל שלך? @עו"ד נתן רוזנבלט
מוזר, כי בבני ברק הוא הכי יקר יותר מכולם.השיח כאן הוא כאילו כל הקבלנים הם אנשים הכי ישרים ורק שריקי לא, מי שמונח בעניינים יודע שאין כזה דבר קבלן שרץ לשלם אם הוא חושב שיש לו סיכוי של 1% להתחמק מזה.
לא כולם אוהבים את שריקי, כי הוא מפריע מאוד לאנשים שמשווקים דירות ב1.3 מיליון וכולם שואלים איך הוא יכול למכור ב990 את אותו מוצר?!
אנחנו כציבור צריכים להעריץ ולהעריך מי שבונה בזול, גם אם הוא לא מושלם (כאילו שאחרים כן).
א) דברתי על נתיבות. אני כמעט לא כתבתי מעולם על דירות שהם מעל 2 מיליון, הם לא מעניינים אותי כי הם אינם פתרון לאף אחד, למעט שיכבה מאוד מאד דקיקה בציבור שלנו.מוזר, כי בבני ברק הוא הכי יקר יותר מכולם.
אז מה שכתבת ממש לא מדויק.
"הם מוכרים דירות באותו מצב בעוד 300 אש"ח"א) דברתי על נתיבות. אני כמעט לא כתבתי מעולם על דירות שהם מעל 2 מיליון, הם לא מעניינים אותי כי הם אינם פתרון לאף אחד, למעט שיכבה מאוד מאד דקיקה בציבור שלנו.
ב) המוצר בבני ברק הוא ייחודי - דירה על גדות הירקון (למי שמוכן לסבול את הריח ולשלם על כך) זה משהו שלמיטב ידיעתי אין כמעט מתחרים.
ג) הוא חייב לכסות את ההפסדים של המחיר למשתכן שם הוא נתן מחירים הכי זולים
ד) הוא איש עסקים וזכותו לקחת כמה שהוא רוצה.
נ.ב. פותח האשכול שלח לי השבוע את מלוא ההסכם ונספחיו, למעלה ממאה עמודים, לא אכחד כי לא עברתי על כולם בעיון, אך על פניו נראית עיסקה יציבה ובטוחה לחלוטין (מבחינה כספית). הלוואי שכל המיזמים בציבור שלנו היו מגיעים למחצית מהיציבות כאן.
אז בבקשה, חידלו לכם מן האדם הזה, מחולל המהפיכה, גם אם בגללו יהיו כאלו שיצטרכו להסביר מדוע הם מוכרים דירות באותו מצב בעוד 300 אש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: