אשמח למספרחבל שאין לי מניות אצלו
אשלח לכם פרטים של הנגר באישי
בנוסף חשוב לי לציין שהארון עוצב ע"י המעצבת @hadas9
באיזה עיר אתם מחפשים?לפני רכישת ארון ספרים לסלון
אשמח לקבל המלצות ממי שקנה בשנים האחרונות
איפה מומלץ לקנות? (שירות / אמינות / מחיר הוגן)
מה העלות למ"ר בממוצע?
כמה זמן מסגירת הרכישה ועד שהארון מגיע בפועל?
מודה מראש למגיבים הענייניים, רק מניסיון בבקשה
[אפשר גם באישי או במייל]
אם זה לא מישהי מתחילה זה באזור 2500/3000.כמה עולה עיצוב של ארון ספרים ע"י מעצבת פנים?
סדר גודל, לא מחיר מדויק..
אשמח גם לפרטים, תודה.חבל שאין לי מניות אצלו
אשלח לכם פרטים של הנגר באישי
בנוסף חשוב לי לציין שהארון עוצב ע"י המעצבת @hadas9
תפני אלי אם את רוצה הצעה מפתה (אין לי הודעות אישיות)כמה עולה עיצוב של ארון ספרים ע"י מעצבת פנים?
סדר גודל, לא מחיר מדויק..
לפני פחות משנה עשינו אצל רהיטי שוהם ברחוב ר"ע בבני ברק. מדובר על עבודת נגר שלהם. עבודה מאוד יפה עם גימור מושלם ומחירים טובים. מדובר בנגר בן דוד, צריך לבדוק עכשיו לרגל המצב.מחפשת דחוף המלצה טובה ומניסיון של כמה שנים
על נגר או חנות שעושה ארון ספרים מחומר איכותי ובגימורים מושלמים לפי בקשת הלקוח
איזור המרכז.
תודה רבה
עיצוב מיוחד ממש.לפני פחות משנה עשינו אצל רהיטי שוהם ברחוב ר"ע בבני ברק. מדובר על עבודת נגר שלהם. עבודה מאוד יפה עם גימור מושלם ומחירים טובים. מדובר בנגר בן דוד, צריך לבדוק עכשיו לרגל המצב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: