רוחב 85, גובה 2.40, עומק 60איזה גודל?
רוחב 85, גובה 2.40, עומק 60איזה גודל?
כמה עלה לך?@prigat אני בניתי ארון מעילים בנישה, ובלל לא בנו דפנות בפנים, רק דלתות, ובפנים נתנו לזה יצובים על הקיר
יכולה לתת את שם הנגר?אני עשיתי ארון למרפסת כביסה בנגרות מותאמת,
אורך 3 מטר עלה לי 9500 ש"ח
אני עשיתי מטבח אצל המעצבת לאה דבורץ והיא הפנתה אותי לנגר ממש ממש ממש זול, נתן לי הצעת מחיר על מטבח 25,000 (במקום הצעות של 80+ שקיבלתי במקומות אחרים)אני רוצה לבנת ארון בנישה בגודל ספציפי עבור מכונת כביסה, מכונת ייבוש וכו'
יש המלצה על נגר טוב וזול?
צריכה גם תכנון יעיל לארון, אבל לא רוצה לשלם על זה הרבה, מה כדאי לעשות?
עשית כבר את המטבח?אני עשיתי מטבח אצל המעצבת לאה דבורץ והיא הפנתה אותי לנגר ממש ממש ממש זול, נתן לי הצעת מחיר על מטבח 25,000 (במקום הצעות של 80+ שקיבלתי במקומות אחרים)
כמובן נגר ערבי שעושה גם חדרי אמבטיה, חדרי שינה ועוד
יכולה ליצור איתה קשר 0533124395
דוד רפאליכולה לתת את שם הנגר?
אני עוד לא עשיתי אבל הבנתי שיש לה לקוחות אחרים שכן עשו ובררו הרבהעשית כבר את המטבח?
בררת אצל אנשים שעשו אצלו לפני שנים ועדיין מרוצים?
זה ממש לא יקרהוא רוצה 2800 לא כולל מעמ
לא יקר?
חשבתי להשקיע חצי מזה בערך....
אפשר פרטים?נגר מומלץ מאוד!
באזור ירושלים יש לי.
לא יודעת לגבי מחירים
תשלחי לי מיילאפשר פרטים?
שלחתיתשלחי לי מייל
m0775244029
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: