מתקן ששמים בתוך ארון?אני יודע שיש שני סוגים, אחד שהמים נופלים לכיור והשני שהמים נופלים למגש,
ואם אפשר לקפוץ על האשכול, איפה אפשר לקנות מתקן ייבוש כלים מעל הכיור,
זהו, אם במילא הוא נהרס מהר או שאין לו תכולה לבית של יותר מזו"צ, אז אולי חבל לבזבז את המקום שלו, ועדיף לייבש על השיש או בתוך מייבש כלים.ואיפה תייבשו את הכלים? על השיש?
מתקן ששמים בתוך ארון?
תיקון- הכוונה לאבניתאיך נירוסטה צובר חלודה
ברורהרושם שיש לי שארון לייבוש כלים קיים במטבחים לציבור החרדי דווקא, אתם רואים סיבה לכך?
מטבחים יותר קטניםהרושם שיש לי שארון לייבוש כלים קיים במטבחים לציבור החרדי דווקא, אתם רואים סיבה לכך?
ואם אני עושה מדיח הייתם ממליצים לוותר על ארון ייבוש?וגם יש להם מדיח
לא הבנתי את השאלה?אשמח לשמוע את דעתכם, האם שווה לעשות אותו, או שזה בזבוז כיון שלא עמיד/ לא מחזיק הרבה כלים, וכבר עדיף ארון לאחסון רגיל/ חלון מעל כיור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: