Yerushalmit
משתמש מקצוען
תודה
איך אני מוכיחה שלא עבדת (אני ששכירה) מ-17.10.24 עד 31.12.23?אם זה משהו לא מסובך את לא צריכה ארגונים
היום זה מאוד פשוט
רק תזדרזי כי לא נותר לך עוד הרבה זמן רק שבוע וחצי
יש לי תלוש אחרון ל-10.24 - לא חודש מלא ןאני מקבלת קצבת זיקנה - אז בהכנסה החודשית אני רושמת את סכום קיצבת הזקנה + שליש מההכנסה בחודש 10.2024?איך אני מוכיחה שלא עבדת (אני ששכירה) מ-17.10.24 עד 31.12.23?
אני רואה שקצבת זיקנה איננה מוגדרת כהכנסה - אז לרשום שליש מההכנסה ברוטו של המשכורת ב- 10.2024?יש לי תלוש אחרון ל-10.24 - לא חודש מלא ןאני מקבלת קצבת זיקנה - אז בהכנסה החודשית אני רושמת את סכום קיצבת הזקנה + שליש מההכנסה בחודש 10.2024?
תודה
מאמינה שהיתה לך טעות אבל את מתכוונת ל10/23אני רואה שקצבת זיקנה איננה מוגדרת כהכנסה - אז לרשום שליש מההכנסה ברוטו של המשכורת ב- 10.2024?
רק היום הגעתי לשלב מילוי הטופס אונלייןמאמינה שהיתה לך טעות אבל את מתכוונת ל10/23
קצבת זקנה אינה נקראת כהכנסה כמו שקצבת ילדים אינה נקראת כהכנסה
מה שקורה זה שלוקחים את ההכנסה בשלושת החודשים ועושים ממוצע
ולכן גם כאן תרשמי ממוצע של השליש הכנסה לחלק לשלושה חודשים
אולי במקרה שלך ישאלו מהיכן את חיה אם אין הכנסות תכתבי להם מקצבת זקנה
ואגב קצבת פנסיה נחשבת כהכנסה גמורה לחישוב ארנונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: