ענבים טעימים
משתמש צעיר
למי שיש טופס מס 2 של בעזרי - בלי התהליך שך שליחת המייל , כי זה דחוף מאדדדדד
1300מה הכוונה העזרה הנורמלית?
קיבלתי זיכוי מארגון בעזרי, אפשר לבדוק כמה כסף זה? ואם לא פתחו כרטיס עדיין אז צריך לפתוחאם בעזרי שלחו לי מייל שאושרה פנייתי ויש לי זכות קניה של 1300 ש"ח - אז כדי לממש מה אומרים בקופה של הפתיחת כרטיסים?
כן צריך לפתוח כקטיס ומיד יהיה לכם שם 1300 ש''חקיבלתי זיכוי מארגון בעזרי, אפשר לבדוק כמה כסף זה? ואם לא פתחו כרטיס עדיין אז צריך לפתוח
לא הבנתי את התשובהלא רק בפרקטי
אנחנו קיבלנו מזומנים לבנקעולה על השאלה.
מה עזרה לחתנים שהם נותנים רק בפרקטי או גם במזומנים?
אלו מסמכים יש למלא לשם כך?אנחנו קיבלנו מזומנים לבנק
(בחודש האחרון)
ההורה צריך להתקשראלו מסמכים יש למלא לשם כך?
זה חלק מהתמיכות הרגילות שלהם או תמיכה חריגה?
למה לדירהנותנים גם לכלה שהתחתנה לפני חצי שנה?
ממש לא! להמשך איבזור הבית וביגוד.למה לדירה
למה רק אחרי חצי שנה אחרי החתונה גם חמש שנים??ממש לא! להמשך איבזור הבית וביגוד.
צריך תמיד לא רק לפני החתונה...
למה רק אחרי חצי שנה אחרי החתונה גם חמש שנים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: