צריך לשלוח מייל ואז הם ישלחו לך בחזרה טופס למלא.ידוע שהם שולחים טופס כל שהוא ואז מקבלים 1300 ש"ח בפרקטי,
משהיא יודעת איך מקבלים את הטופס?
המייל שלהם: bezri.orgשטרודל
צריך לשלוח מייל ואז הם ישלחו לך בחזרה טופס למלא.ידוע שהם שולחים טופס כל שהוא ואז מקבלים 1300 ש"ח בפרקטי,
משהיא יודעת איך מקבלים את הטופס?
סליחה ,אבל לא הבנתי את התשובהלא לשתיהם
הם נותנים 1300 ש''ח בפראקטי
למי זה מיועד?בעזרי נתנו לי 1300 ש"ח בפרקטי
צריך לשלוח ת. ז של אחד ההורים אישור ניהול חשבון הזמנה ואת הטופס שלהם מלא.
משתלם מאוד.
שעות הפתיחה בימים א- ה בין השעות 16.30-21.30 בערב בלבד.
עקב מצב החירום חובה להתעדכן לפני הגעה בטלפון 02-5441331
רק לכלות או גם לחתנים?זה מה שקיבלתי מהם
מה הכוונה העזרה הנורמלית?כן גם לחתנים זה העזרה הנורמלית
אבל הזכות קניה בפרקטי זה רק מקול כלה - רק לכלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: