למה? בגלל מאפיני קובץ?"מאסטר"מה אתה אומר, לפרסם גם את שלי?, אבל אז ידעו כולם את שמי האמיתי
"מאסטר"מה אתה אומר, לפרסם גם את שלי?, אבל אז ידעו כולם את שמי האמיתי
תשמע אם קיבלת השראה רק בגללי,בסוף יגיע לשלב שאומר "שלח לי מייל ואשלח לך את הקובץ" ואז הכל חשוף.
אני בקשר עם "מאסטר" ברמה מסויימת, למיטב בדיקתי התוצאות בינתיים זהות. יש הבדל בעיצוב ובדרך להגיע אל המטרה. לענ"ד שלי עדיף, אבל "מאסטר" חולק עלי
לא, נניח שבתאים A1 וA2 יכול להיות רק 1 או 2 אז בשאר התאים בעמודה A וכן בשאר התאים בתשיעיה הרלוונטית לא יכול להיות 1 ו 2לא הבנתי.
אתה כנראה מתכוון למקרה שבאמת אין הכרעה, למשל כשבאותה שורה ובאותה עמודה וגם באותה משבצת חסרים ספרות 1 2. זאת אומרת סודוקו לא מוכן. גם כשכל 81 התאים ריקים אין אפשרות להכריע
(זה דוגמא הפוכה - תיכף אעלה דוגמא כמו שכתבתי)זה לא אמור להיות כך, אולי תשלח לי דוגמא לכתובת 5811354, שטרודל גימייל וכו' ........
סליחה השינויים לא נקלטו בקובץ(זה דוגמא הפוכה - תיכף אעלה דוגמא כמו שכתבתי)
בסודוקו זה ב B1 חייב להיות 4
גדול גדול גדול...אני מקוה שהיום אעלה מעודכן שפותר הכל, ובזה לא תהיה בעיה כעין זה
כמה דברים:הנה מעודכן, טרי טרי, לדעתי פותר הכל סופית, מחכה לביקורת, ומציאת באגים, או משהו קשה מאוד שגם המחשב אינו יכול עליו
נכון. החלפתי בטעות את ה-2 עם ה-9 בשורה 4.בעמודה D יש פעמיים 9
טוב, עכשיו זה לא שגיאה, אבל עדיין לא מצליח לפתור ליאו משהו קשה מאוד שגם המחשב אינו יכול עליו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: