כל הכבוד, המצאה גאונית בהחלט, והמחשב בוודאי מבסוט חלאס על כל סודוקו שהוא מצליח לפתוראני ימציא מה שבא לי
ואתה לא חייב להשתמש בכל מה שאני ממציא
כל הכבוד, המצאה גאונית בהחלט, והמחשב בוודאי מבסוט חלאס על כל סודוקו שהוא מצליח לפתוראני ימציא מה שבא לי
ואתה לא חייב להשתמש בכל מה שאני ממציא
זה הכיף שלכם. כל הכיף של מפתח זה ללמד את המחשב לפתור לבד.אבל כל הכיף של סודוקו זה לפתור לבד! אולי מישהו ימציא זוג מטקות שמשחקות לבד פינג-פונג?
ברור, את הכיף של המפתח קל לי לגמרי להבין, רק לא ברור לי הכיף של מי שמשתמש בזה.זה הכיף שלכם. כל הכיף של מפתח זה ללמד את המחשב לפתור לבד.
מי שלא ניסה לא יבין...
כנראה שכן...זה לא עובד לי, זה עושה רק חלק...
זה נקרא קשה?
כן, כמובן,מגניב לגמרי..
גם קשים אפשר לפתור רק בשני שלבים בפעם הראשונה הוא משלים את מה שהוא מצליח ואז מחפשים מקום שיש בו שני אפשרויות שמים אחד מהם ובודקים שוב אם זה הצליח זה הפתרון אם לא שמים את המספר השני..
זה עדיין רק סודוקו קל, בדרך כלל בעיתונים יש קשה יותר.אולי מהיום אני אתחיל להכנס להגרלה...
למה לא מצליחה לפתוח?זה ראש גאון.
אין מה לומר.
אני אישית לא מצליחה לפתוח את זה,
אבל בטוח לי שזה מיוחד!
איפה?משהו חסום שם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: