אז איך זה תופח ככה יפה?לא.
בבצק רבוך אין אבקת אפיה.
זה יוצא כזה אוורירי ויבש מבפנים? שאפשר להכניס את המילוי במקום של הנפח
אז איך זה תופח ככה יפה?לא.
בבצק רבוך אין אבקת אפיה.
וואי לא סגורה על זה, חושבת בגלל הביצים שיש בבצק.אז איך זה תופח ככה יפה?
זה יוצא כזה אוורירי ויבש מבפנים? שאפשר להכניס את המילוי במקום של הנפח
תודה.@תתתתת מהמם!!!
מה הכמות שיוצאת מהמתכון שהעלית?
אז איך זה תופח ככה יפה?
זה יוצא כזה אוורירי ויבש מבפנים? שאפשר להכניס את המילוי במקום של הנפח
אז איך בעצם בצק רבוך תופח?וואי לא סגורה על זה, חושבת בגלל הביצים שיש בבצק.
ממש עושה חשק לנסות..פחזניות שתמיד מצליחות!
החומרים:
לבצק:
50 גרם חמאה או מרגרינה
120 מ"ל מים (חצי כוס)
1 כף סוכר
קורט מלח
110 גרם קמח לבן (3/4 כוס)
2 ביצים (בגודל M) בטמפ' החדר
לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (250 גרם)
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1/3 כוס חלב רגיל או חלב סויה (פרווה)
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מכינים את הבצק:
מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
מניחים בסיר חמאה, מים, סוכר ומלח ומחממים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה והתערובת מבעבעת.
מיד לאחר שהחמאה נמסה, מכבים את האש, מוסיפים את הקמח לסיר ומערבבים במהירות עם כף עץ עד שהקמח הופך לכדור בצק שנפרד מדפנות הסיר.
מעבירים את הבצק לקערת המיקסר ומערבבים במשך כדקה עד שהבצק מתקרר ונח למגע.
מוסיפים ביצה אחת ומערבבים במהירות (כדי שלא תתבשל מהחום של הבצק). רק במידה שהעיסה עדיין מעט מוצקה– מוסיפים מיד את הביצה השנייה ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. בכל מקרה אחר- יש להסתפק בביצה אחת בלבד. (העיסה לא צריכה להיות דלילה מידי ולא מוצקה מידי).
ממלאים שקית זילוף עם צנתר כוכב גדול ומזלפים פחזניות קטנות או צורת אקלרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. (הפחזניות תופחות מעט במהלך האפיה)
מכניסים לתנור כחצי שעה עד שהפחזניות מזהיבות. לאחר מכן, הוציאו אותן והניחו להן להתקרר בחוץ על מנת שיהיו קריספיות.
מכינים את הקרם למילוי:
שמים את כל חומרי המילוי בקערה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. וממלאים שקית זילוף עם צנטר כוכב.
לאחר שהפחזניות התקררו, יוצרים חור קטן בתחתית הפחזניות בעזרת סכין וממלאים אותן בנדיבות בקרם.
אם זילפתם לצורת אקלרים, חתכו אותם לאורך ומלאו פס מהקרם לאורך האקלר.
מפזרים אבקת סוכר לקישוט.ניתן לזלף מעל שוקולד מריר מומס.
*במידה והבצק יוצא דליל מידי- נסו להבא לשים ביצה אחת בלבד.
(ייתכן והביצים שהשתמשתם בהן גדולות מידי או בעלות מרקם דליל ונוזלי מידי).
כן.ממש עושה חשק לנסות..
אפשר להקפיא לפני המילוי?
איזה מושלם ומגרהההההמשתפת אתכם במגשי האקרלים שהכנתי, כל אחד יותר טעים מהשני.
מגוון טעמים.. משתפת פה רק בחלק.
צפה בקובץ המצורף 1362687צפה בקובץ המצורף 1362688צפה בקובץ המצורף 1362689צפה בקובץ המצורף 1362690צפה בקובץ המצורף 1362691צפה בקובץ המצורף 1362692
תודה!איזה מושלם ומגרההההה
תוכלי להגיד לי אם יוצא טוב להקפיא יחד עם המילוי??,וכן איך הצורה נשמרת ככה יפה באפיה.
תודה על המענה המהירתודה!
מתכון ממש טוב, ושומר על הצורה.
עדיף לא להקפיא עם המילוי, יותר טוב למלא לפני ההגשה.(אבל אפשר למלא ולהקפיא, קצת פחות טעים)
כוכב ישרתודה על המענה המהיר
את עושה עם מזלף כוכב נכנס או כוכב ישר?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: