אקזמה באצבעות (הידיים)

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
האם למישהו מוכרת התופעה?
אחת מבני משפחתי סובלת מאקזמה וגרד בכפות הידיים -מין פצעונים קטנטנים שמופיעים פתאום (עדיין לא קלטנו את הקשר למה שאוכלת או למה שנושמת) והפזעונים מגרדים בצורה מבהילה שקשה לעמוד בזה ולא לגרד . בקיצור מאד מאד לא נעים.
האם למישהי יש פתרון\עצה?
כבר עשתה בדיקת אלרגיה ויצאה שיש איזה אלרגיה קטנה מחומר שנקרא "בלזם פרו" אבל בדקנו וכל התכשירים שמתמשת (ש"הרופא" אמר שהחומר עלול להמצא בהם) נמצאו ללא החומר הזה, כלומר לדעתי זו לא אלרגיה .
האם יש לכם מושג?
כל פתרון\עצה מניסיון יעזרו כאן
תודה רבה

milk

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
טיפול באיפק

עזר לי במקרה דומה.
האצבע כמו חדשה.
פרטים על המטפלת ניתן לקבל באישי
בהצלחה.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מזה איפק?

אשמח לקבל באישי פרטים

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מקפיצה

............

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ממליצה על המשחה של הימליך-clean cream להשיג בבתי מרקחת (טבעי) מעט יקר אבל משפיע מצוין על הרבה מהפצעים בעור. (אטופיק דרמטיטיס, יובש בפנים של תינוק וכו')

האושר שבדרך

משתמש חדש
שלום, אני פותחת פה שוב את הפורם לאחר יותר משנה, אני מוצאת את עצמי בכל מילה שנכתבה פה לעיל. סובלת ג"כ מאקזמה נוראית בכפות הידיים המכונה - קונטקט דרמטיטיס. בבדיקת אלרגיה נמצא אצלי ג"כ בלזם ובנוסף- רגישות לניקל.
אני כעת בדיאטה להמנע מכל מזון שיש בו את החומרים הללו ומקווה לשיפור.
אך הבקשה הנואשת שלי- זה לנסות ללמוד ממישהוא שעבר את זה- מה בסוף עזר?? מה גרם לזה לעבור לצמיתות ולא לחזור לאחר תקופה??
אשמח מאוד למענה פה או באישי.
תודה רבה ותיזכו למצוות!!!
מצורפת תמונה שתוכלו לדעת אם מדובר באותה תופעה.

קבצים מצורפים

• IMG_2327.JPG
    IMG_2327.JPG
    2.2 MB · צפיות: 32

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
שלום, אני פותחת פה שוב את הפורם לאחר יותר משנה, אני מוצאת את עצמי בכל מילה שנכתבה פה לעיל. סובלת ג"כ מאקזמה נוראית בכפות הידיים המכונה - קונטקט דרמטיטיס. בבדיקת אלרגיה נמצא אצלי ג"כ בלזם ובנוסף- רגישות לניקל.
אני כעת בדיאטה להמנע מכל מזון שיש בו את החומרים הללו ומקווה לשיפור.
אך הבקשה הנואשת שלי- זה לנסות ללמוד ממישהוא שעבר את זה- מה בסוף עזר?? מה גרפ לזה לעבור לצמיתות ולא לחזור לאחר תקופה??
אשמח מאוד למענה פה או באישי.
תודה רבה ותיזכו למצוות!!!
מצורפת תמונה שתוכלו לדעת אם מדובר באותה תופעה.
הקפצת אחרי עשר שנים :eek:
קונטקט דרמטיטיס זה דלקת עורית ממגע, פחות קשור למזון.
ד"ר קובי שדה, אלרגולוג שמקבל בחולון ובתל אביב, מומחה בנושא.
מה שעוזר זה קודם כל הימנעות ממגע עם האלרגן, ובנוסף טיפול מתמיד ורציף בקרמים ובמשחות מתאימות.
יש לחברת לה רוש פוזה קרם ידים טיפולי מעולה מסדרת סיקפלאסט. שימי לב לאיור של כף יד על האריזה.
קונים בבית מרקחת בלי מרשם.
אפשר לקנות כפפות כותנה בבית מרקחת ולשים אחרי המריחה. עוזר לקרם להיספג ומגן על העור.

קיצרתי ויש עוד הרבה מה להוסיף.
ממליצה לך לקרוא כאן:

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
חוץ מהאלרגיה העור צריך שיקום דחוף...
רשמו לך משחות קורטיזון, אנטיביוטיקה, אנטי פטרייתי, משהו?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה