blue eagle
משתמש סופר מקצוען
כהכנה לבסיס גלידה פרווה.??
זה יוצא קרם מתאים לגלידה?כן אפשר
צריך לקרר טוב 24 שעות קודם במקרר
ולהקציף רק את החלק הלבן ולא את המים.
יוצא מתאים לגלידה כן. גם ריץ' פרווה יעשה את העבודה מצוין.זה יוצא קרם מתאים לגלידה?
אני מכין את זה (צ"ב סרטון) שאלה גם מה התחליף לחלב מרוכז?
גלידה פטנט ב 2 מרכיבים בלבד
לפניכם המתכון הקל בעולם להכנת גלידה בבית ללא ציוד מקצועימצרכים:2 שמנת מתוקה מיכל חלב מרוכזאופן ההכנה:1. מקציפים את השמנת המתוקה עד קבלת קצפת. 3 דקות2. מקפלי...youtu.be
אפשר להכין לבד-אני מכין את זה (צ"ב סרטון) שאלה גם מה התחליף לחלב מרוכז?
גלידה פטנט ב 2 מרכיבים בלבד
לפניכם המתכון הקל בעולם להכנת גלידה בבית ללא ציוד מקצועימצרכים:2 שמנת מתוקה מיכל חלב מרוכזאופן ההכנה:1. מקציפים את השמנת המתוקה עד קבלת קצפת. 3 דקות2. מקפלי...youtu.be
וואוו תודה!אפשר להכין לבד-
חלב מרוכז פרווה
חלב מרוכז ביתי פרווה משמש בעיקר לגלידות קלות להכנה.קל ממש להכנה. אני מכינה כמות גדולה ושומרת במקרר.השתמשתי בחלב שקדים אפשר להחליף בחלב רגיל או חלב סויה,קוקוס.לדעתי חלב שקדים הכי טבעי ולא משתלט על הטעם.למתכון:450 מ״ל חלב שקדים (הסגול) 140 גרם סוכר לבןאופן ההכנה:בקלחת או בסיר קטן מניחים חלב וסוכר...www.chasisegal.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: