הנ"ל בדר"כ בא על חשבון גובה התשלום לשעה, שלא לדבר על תשלום גלובאלי לפי עבודה.אשמח אם החברים כאן יעלו אפשרויות שונות ומגוונות לעבודה בעריכה תורנית, עם משכורת מסודרת, תלוש וכו', והעיקר - קביעות בעבודה.
תודה.א. אם תצליח להתברג לתוך איזה 'מכון' הוצאת ספרים.
ב. לעבוד אצל מי שמוציא לאור על בסיס שבועי, כמו עלונים שבועיים וכדו'.
מדובר על סביבות 40 ש"ח לשעה.אוצר החכמה - פרויקט ניתוח תכנים לבניית מערכת שליפה מדוייקת.
עוד פחות מזה, ובלי תלוש. (הכונה על העורכים התחתונים בשרשרת המזון, לא על העורכים הראשיים).עוז והדר - פרויקט השו"ע בעיקר. אך לא רק
מדובר על סביבות 40 ש"ח לשעה.
עוד פחות מזה, ובלי תלוש. (הכונה על העורכים התחתונים בשרשרת המזון, לא על העורכים הראשיים).
לא נקטתי עמדה, רק הנחתי את הדברים.זו עבודה מסודרת. ויש שזה משתלם להם.
העורכים הראשוניים מקבלים משכורת רעב ורשימת דרישות אינסופיות, יותר למעלה כבר לא כ"כ קל להתברג.בעוז והדר יש הרבה פרויקטים. וברמות תשלום שונות ובלי קשר לניסיון.
לא מכיר לצערי, אני עובד עצמאי עם אנשים פרטיים.ואם אתם מכירים מקומות נוספים וזמינים, שמשלמים יותר, נשמח לשמוע.
העורכים הראשוניים מקבלים משכורת רעב ורשימת דרישות אינסופיות, יותר למעלה כבר לא כ"כ קל להתברג.
אני באופן אישי אף פעם לא עבדתי איתם, רק מכיר מהשטח.
תוכלו אולי לומר בבירור על איזה פרוייקט?מכירה אישית מהשטח צעיר ללא נסיון שמקבל שם 50 שקלים.
יש את הפרויקטים הגדולים, ויש פרויקטים נוספים ושווה לאדם שמחפש לבדוק גם שם.
באיזה פרוייקט לא שולם?לפי מה שידוע לי, עורך זוטר ב"עוז והדר" מקבל 10 דולר לשעה.
נ.ב. כמדומני שעדיין לא שולם חודש 5 למנינם. האם ידוע לכם משהו בענין?
מעניין אותי התחום הזה.לא מכיר לצערי, אני עובד עצמאי עם אנשים פרטיים.
וזאת למה? כי עבודתך לא מצאה חן בעיניהם?עוז והדר יכולים לפטר אותך מאיזה פרוייקט בלי למצמץ, בלי לומר לך שיש פרוייקטים אחרים שדרושים בהם עורכים.
עורך או מעמד?מכירה אישית מהשטח צעיר ללא נסיון שמקבל שם 50 שקלים.
פרוייקט הטורבאיזה פרוייקט לא שולם?
לא, כי נגמר להם הכסף מהתורמים לפרוייקט זה.וזאת למה? כי עבודתך לא מצאה חן בעיניהם?
באותה מידה הם יכולים לפטר אותך גם אם מחפשים עורכים לאותו פרויקט.
עורךעורך או מעמד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: