ממש מעניין אתמול היה על זה אשכול... מחשיד.מישהו יכול להסביר לי למה באשדוד הסגר הוא רק על האזורים החרדיים בעוד בכל העיר יש התפרצות אז למה דווקא שמה קיים הסגר? אגב יש המון מחדלים בקופות החולים ובמשרד הבריאות לדוג" אתמול חבר שלי עבר לקיחת דגימה בגלל חשש לקורונה בקיצור אחרי שהם יצאו הוא שם לב שהדגימה כן, ה ד ג י מ ה נשארה על השולחן הוא החליט לחכות והתקשר למחרת לשמוע "מה התוצאות" ואמרו לו שהוא חיובי אז הוא אמר להם איך אני חיובי אם הבדיקה שלי נשארה בבית קיצער המוקדן אמר לו האמת שרשום לי שנאבדה לך הדגימה ולומר לך שאתה חיובי....
פשוט כבר אני שמעתי את הסיפור מהמון וגם כבר נכתב עשרות פעמים על גבי פורום זה.
מסכימה עם כל מילהפשוט כבר אני שמעתי את הסיפור מהמון וגם כבר נכתב עשרות פעמים על גבי פורום זה.
די תפסיקו להעלות כל סיפור ששלחו לכם כאילו זה סיפור שלכם זה לא מוסיף לאמינות!
אתה אחד מהם?אין תמונות אין הקלטות אין שום הוכחה מוצקת שהמקרא קרה חוץ ממציאות שהרימה הרבה אנשים כאן על הרגלים
איפה ההקלטות? לאן נעלמת?...השיחות מחקלטות בהפרש של דקה זו מזו, מה זה אם לא אפליה? שנאה???????
אני מניח שלא מעלים את ההקלטות כי הם הוסיפו בשאלות נתונים נוספים, אם הפקידה קיבלה את הרושם שמצד אחד היה בית מדרש מפוצץ אנשים צפופים, ומצד שני 2 סטודנטים שלמדו במרחק רב בתוך ספריה מאוורת, ברור שהתשובה שלה הייתה שונה.איפה ההקלטות? לאן נעלמת?...
למה להעלות הקלטות כשאפשר להעלות את הבדיחה הנדושה על הכיפה וסיפורי זוועה שלא קרו?איפה ההקלטות? לאן נעלמת?...
אנשים, אנחנו בעיצומה של מגיפה מתפשטת.
המספרים כרגע עולים. גם של המאושפזים, גם של החולים קשה.
המבוגרים וקבוצות הסיכון כבר חודשים בבדידות.
בכל העולם יש המוני מתים וחולים קשה יום יום. ולא רואים את הסוף.
זקוקים לרחמי שמים מרובים!
יש הרבה בלבול, גם בממשלה.
סדרי החיים משובשים.
לא מצליחים לאזן בין מספרי החולים העולים בקצב מדאיג, לבין בעיות הכלכלה המדאיגות, ומצוקת המבודדים.
יש בעולם ובישראל בעיה אמיתית וקשה!
וכן, יש גם מקרים מקוממים, של אפליות וכדו'. זה מעצבן ומציק מאוד.
זה לא העיקר כרגע.
בואו לא ניתן לזה לתפוס לנו את כל הלב והאנרגיה.
בואו נתמקד במה ביכולתנו לעשות כדי לעורר רחמי שמיים!
ומה ביכולתנו לעשות כדי למנוע ככל האפשר המשך הדבקה!
ד' הטוב ירחם, ויושיענו כהרף עין!
בדיוק אתמול חברה שלי סיפרה לי על קרובת משפחה שלה שעשו בדיקות קורונה אצלם בבית, והמטושים נשכחו על השולחן.מישהו יכול להסביר לי למה באשדוד הסגר הוא רק על האזורים החרדיים בעוד בכל העיר יש התפרצות אז למה דווקא שמה קיים הסגר? אגב יש המון מחדלים בקופות החולים ובמשרד הבריאות לדוג" אתמול חבר שלי עבר לקיחת דגימה בגלל חשש לקורונה בקיצור אחרי שהם יצאו הוא שם לב שהדגימה כן, ה ד ג י מ ה נשארה על השולחן הוא החליט לחכות והתקשר למחרת לשמוע "מה התוצאות" ואמרו לו שהוא חיובי אז הוא אמר להם איך אני חיובי אם הבדיקה שלי נשארה בבית קיצער המוקדן אמר לו האמת שרשום לי שנאבדה לך הדגימה ולומר לך שאתה חיובי....
לא לעניינינו.ישנם מקרים כידוע ש'שאילה איז טרייף'.
אין סתירה בין לעשות מה שאפשר כדי למנוע הדבקה, ולהתקומם במקביל על אפליה.אנשים, אנחנו בעיצומה של מגיפה מתפשטת.
המספרים כרגע עולים. גם של המאושפזים, גם של החולים קשה.
המבוגרים וקבוצות הסיכון כבר חודשים בבדידות.
בכל העולם יש המוני מתים וחולים קשה יום יום. ולא רואים את הסוף.
זקוקים לרחמי שמים מרובים!
יש הרבה בלבול, גם בממשלה.
סדרי החיים משובשים.
לא מצליחים לאזן בין מספרי החולים העולים בקצב מדאיג, לבין בעיות הכלכלה המדאיגות, ומצוקת המבודדים.
יש בעולם ובישראל בעיה אמיתית וקשה!
וכן, יש גם מקרים מקוממים, של אפליות וכדו'. זה מעצבן ומציק מאוד.
זה לא העיקר כרגע.
בואו לא ניתן לזה לתפוס לנו את כל הלב והאנרגיה.
בואו נתמקד במה ביכולתנו לעשות כדי לעורר רחמי שמיים!
ומה ביכולתנו לעשות כדי למנוע ככל האפשר המשך הדבקה!
ד' הטוב ירחם, ויושיענו כהרף עין!
בעיקרון אולי אין סתירה.אין סתירה בין לעשות מה שאפשר כדי למנוע הדבקה, ולהתקומם במקביל על אפליה.
כל מילה!!!!!!בעיקרון אולי אין סתירה.
במציאות, יש לפעמים סתירה. אפילו גדולה.
אני רואה איך אנשים לא מעטים נכנסו ללופ הזה של התמקדות מלאה באפליה ובמלחמות חילוניים - חרדים.
ולא רק שלא נותר בתוכם מקום ואנרגיה לדברים העיקריים כרגע -
אלא אף מחליטים החלטות ועושים מעשים שמסכנים את הציבור, בדרך למאבק על הצדק!
נראה לא פעם ששכחו מהמגיפה עצמה.
אני לא באה בטענות לאף אחד. אנשים נפגעים, זה ברור.
אני מנסה לקרוא קריאת הצילו!
אנחנו במלחמה במגיפה קשה וממושכת!
בואו ננסה להתמקד בעיקר בזה!
כי להתפזר בעת כזו לדברים אחרים, זה פוגע. אין ספק. רואים את זה בשטח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: