יש לו שתי בנים ברסלבעד כמה שידוע לי אין לו בנים ברסלב
יש לו שתי בנים ברסלבעד כמה שידוע לי אין לו בנים ברסלב
אלעזר מרדכי גולדברג ז"ל - לאמא שלו קוראים מרים היא בת של ר' זושא.לא ידעתי ששלושתם צאצאים שלה...
תוכלי לכתוב איך?
נראה דרך גוזמא...כל גבעת שאול ושטחים נוספים היו שייכים למשפחה
חמותי מספרת שבשנות השישים מכרו את ר עמרם גאון בגבעת שאול וקנו מכונת כביסה …
אשתו מהבית הגר והיא נינה של ר' גדליה. (האמא קעניג מהבית).יהודה לייב רובין ז"ל - אני לא יודעת בוודאות, הקשר הוא מצד אשתו, אשתו מהבית הגר, כאן חסר לי מידע מה שאני כן יודעת שהוא צאצא של ר' גדליה.
אם יש כאן משהו שידע להשלים את התמונה, תודה.
את זה אמרתי, השאלה היא איך בדיוק אשתו נינה? דרך הבן הבכור של ר' גדליה נתן צבי?אשתו מהבית הגר והיא נינה של ר' גדליה. (האמא קעניג מהבית).
אמא שלה היא בת של ר' אלעזר מרדכי קעניג, הבן של ר' גדליה.את זה אמרתי, השאלה היא איך בדיוק אשתו נינה? דרך הבן הבכור של ר' גדליה נתן צבי?
מה אתם צריכים?מי אתם?
ר' נתן צבי הוא הבן השני של ר' ירחימאל משהאת זה אמרתי, השאלה היא איך בדיוק אשתו נינה? דרך הבן הבכור של ר' גדליה נתן צבי?
תודה רבה על כתב היד, עזר לנו מאוד לברר מהו השם המדוייק של סבתתנו,גם אני נכד
מצורף בזה דף שר' אלעזר מרדכי כתב בעצמו על כריכת ספר הזוהר שלו
ושם כתב למשמרת את לידת כל ילדיו
החל מר' יוסף הלל זה מאשתו מ' אסתר פרומט ע"ה ובנו חיים יצחק שמופיע שם נפטר בתור ילד
יש לי תמונה שלו ושל קברו (שנמצא ממש בפתח של מערת אדמור"י גור בהר הזיתים בערך 3 מצבות מהפתח)תודה רבה על כתב היד, עזר לנו מאוד לברר מהו השם המדוייק של סבתתנו,
אם יש לכם עוד כתבי יד נשמח מאוד לראותם.
שלום לכולם אני גם מהצאצאים של ר'אלעזר מרדכי קעני זצ"ל הילדים שלו לא היו חסידי ברסלב ר' יוסל זצ"ל היה מנטורי קרתא חלק מהבנים שלו חסידי ברסלב ר' ירחמיאל משה זצ"ל היה נוטראלי ורק בן אחד הבן ר' נתן צבי זצ"ל היה חסיד ברסלב ר' חיים חסיד סלונים ר' ישראל מאיר זצ"ל היה חסיד ביאלא ר ' יעקב חסיד חבד הבן ר' גרשון זצ"ל היה קרוב לליטאים ויש 2 בנים חסידי ברסלב הבן ר' זושע חסיד חבד וכן כל הבנים שלו הבן ר' גדליהו זצ"ל היה חסיד ברסלב וכן כל הילדים שלו אז רק בן וחתן היו חסידי ברסלב אם יש מישהו ממשפחת קעניג המורחבת שמעוניין להצטרף לקבוצת וואצאף של המשפחה ישלח לי את הפרטים שלו ואיך הוא קשור אני יצרף אותו לקבוצה מספר הטלפון שלי 0522839181מי?
זהו שלא ידוע לי יותר מדי.
הילדים עצמם של רבי אלעזר מרדכי ומרת אסתר קעניג, כן נהיו כולם חסידי ברסלב. אני טועה?
יש לי תמונה שלו ושל קברו (שנמצא ממש בפתח של מערת אדמור"י גור בהר הזיתים בערך 3 מצבות מהפתח)
ויש גם תמונה של הספר שהוציא עם חתימת האדמו"ר מבולגריא (אבי האדמו"ר מבעלזא שליט"א)
(וגם כת"י אבל לא קשור ליחוס)
מי?
זהו שלא ידוע לי יותר מדי.
הילדים עצמם של רבי אלעזר מרדכי ומרת אסתר קעניג, כן נהיו כולם חסידי ברסלב. אני טועה?
צפה בקובץ המצורף 1337475יש לי תמונה שלו ושל קברו (שנמצא ממש בפתח של מערת אדמור"י גור בהר הזיתים בערך 3 מצבות מהפתח)
ויש גם תמונה של הספר שהוציא עם חתימת האדמו"ר מבולגריא (אבי האדמו"ר מבעלזא שליט"א)
(וגם כת"י אבל לא קשור ליחוס)
אני גם אם יש כאן מישהו מהמשפחה המורחבת שמעוניין להצטרף לקבוצת ואצאף ישלח לי הודעה ואיך הוקשור ואני יצרף אותואני גם צאצאית
כן דוד שלי מנחםמה הסיפור?
יש מישהו מהמשפחה היום בבית כנסת הזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: