ג) בזמן המחלוקת הגדולה בירושלים, לא הרשה בשום פנים ואופן לילדיו לדבר על הרב קוק זצ"ל, ואף
העניש על כך בחומרה, תוך שהיה מתבטא באימה (כפי שתיארה לי) שאיך אפשר לדבר בו סרה "הרי הוא ת"ח".
מאיזה בת שמעתם?ג’ עובדות ששמעתי מבתו של הרב אלעזר מרדכי קעניג זצ"ל
יש בית כנסת ברסלב קעניג ברחוב גבעת שאול 25 מלבד זאת רבי שמואל יעקב וינברג אבי המשפחה היה מעורב בהקמת בית הכנסת פרושים בית הכנסת הוותיק בשכונה [נוסח אשכנז] ברחוב עמרם גאוןזה חוץ מהבית כנסת שבנה אביה של אסתר קעניג?
ג) בזמן המחלוקת הגדולה בירושלים, לא הרשה בשום פנים ואופן לילדיו לדבר על הרב קוק זצ"ל, ואף
העניש על כך בחומרה, תוך שהיה מתבטא באימה (כפי שתיארה לי) שאיך אפשר לדבר בו סרה "הרי הוא ת"ח".
מאיזה בת שמעתם?ג’ עובדות ששמעתי מבתו של הרב אלעזר מרדכי קעניג זצ"ל
לא כ"כ מתחשק לי לחשוף את עצמי.מאיזה בת שמעתם?
הנכד.רבי אלעזר מרדכי זצל
מה פתאום סבא שלי היה הבן שלהם והוא לא היה ברסלבמי?
זהו שלא ידוע לי יותר מדי.
הילדים עצמם של רבי אלעזר מרדכי ומרת אסתר קעניג, כן נהיו כולם חסידי ברסלב. אני טועה?
מאחר שבעצם לא כל הבנים נעשו ברסלבים,מה פתאום סבא שלי היה הבן שלהם והוא לא היה ברסלב
יש לו 5 בנים (מנישואים אלו עם מ' אסתר פרומט)מישהו יכול לעשות לי סדר על הכיוונים שבחרו ילדיהם?
ר' גדליה קניג נהיה ברסלבר ואיתו עוד חלק מהאחיינים אבל רוה המשפחה לא ברסלבאגב
כל הצאצאים משתייכים לחסידות ברסלב?
עד כמה שידוע לי אין לו בנים ברסלבר' גרשון ז"ל (גם עם כמה בנים בברסלב)
ר' יעקב גרשון זה השם וכן יש לו כמה בנים ברסלבעד כמה שידוע לי אין לו בנים ברסלב
ממנו יצאו מלא זרמים, וחסידיות, משפחה מפוארת!ר' ירחמיאל משה ז"ל
????ר' ירחמיאל משה ז"ל (אביו של ר' נתן צבי מברסלב וישראל מאיר מחב"ד ועוד)
והן לא ידעו קודם שהן צאצאיות לאותה סבתא...בלע"ה זכו אסתר פרומט ובעלה אלעזר מרדכי שיש להם משפחה ענפה וגדולה שמפארת את עם ישראל.
בכל כיתה שהמורה מספרת את הסיפורים עליה לפחות 3 בנות מצביעות ואומרות שהיא סבתא שלהן...
סבא של אשתי זה ר גרשון קניגלא. יש גם לא קצת כלל חסידי וחב"ד.
היה בעלון מוסף של משפחה לפני כמה שנים את שני הסיפורים הידועים עליה. מוסף על ירושלים.
באסון מירון בין 45 ההרוגים היו 3 צאצאים שלהם!
אלעזר מרדכי גולדברג ז"ל, יהודה לייב רובין ז"ל ונחמן קירשנבוים ז"ל.
ואם שאלת, אז אני נכדה מב
ישנם מספר סיפורים על פועלה,
וכן מחזה שהוצג במספר סמינרים.
מי שיוכל להעלות לכאן סיפורים עם מקום
לא ידעתי ששלושתם צאצאים שלה...בלע"ה זכו אסתר פרומט ובעלה אלעזר מרדכי שיש להם משפחה ענפה וגדולה שמפארת את עם ישראל.
בכל כיתה שהמורה מספרת את הסיפורים עליה לפחות 3 בנות מצביעות ואומרות שהיא סבתא שלהן...
והן לא ידעו קודם שהן צאצאיות לאותה סבתא...
באסון מירון בין 45 ההרוגים היו 3 צאצאים שלהם!
אלעזר מרדכי גולדברג ז"ל, יהודה לייב רובין ז"ל ונחמן קירשנבוים ז"ל.
ואם שאלת, אז אני נכדה מבת.
אסתר התחתנה עם בעלה כאשר היא היתה בחורה והוא היה אלמן פלוסמאחר שבעצם לא כל הבנים נעשו ברסלבים,
מעניין לפי זה מדוע בחרו חתן חסיד ברסלב.
מישהו יכול לעשות לי סדר על הכיוונים שבחרו ילדיהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: