עבודה ברגע
משתמש פעיל
אני מחפש אסטרטג חרדי תותח לתכנון עסק חדש
מי שמכיר אשמח שיגיב.
מי שמכיר אשמח שיגיב.
אני מתעסק בזהאני מחפש אסטרטג חרדי תותח לתכנון עסק חדש
מי שמכיר אשמח שיגיב.
מי זה הצדיק?אהרן זילבר
יש לך מישהו להציע??מומלץ לך קודם להגדיר עם עצמך מה אתה צריך ואז לחפש איש מקצוע מתאים.
חבל "לשרוף" כמה פגישות עם מישהו שחושב שהוא יודע ומבין בתחום ואז להבין שאה צריך ללכת למישהו אחר בכלל...
את עצמי..יש לך מישהו להציע??
לאו דוקא.מומלץ לך קודם להגדיר עם עצמך מה אתה צריך ואז לחפש איש מקצוע מתאים.
חבל "לשרוף" כמה פגישות עם מישהו שחושב שהוא יודע ומבין בתחום ואז להבין שאה צריך ללכת למישהו אחר בכלל...
כבר מזמן הוא לא נותן את כל מה שאתה כותב פהאהרן זילבר - azilber.co.il
זה בדיוק המקצוע שלו, לא מעט שנים, הליווי שלו לא כ"כ זול, אבל יש לו (ולצוות שלו) מעלות רבות מאד, לדוג' זה שהוא מקיף את כל תחומי העסק, החל מפרסום, שיווק, חשבונאות, כספים, בנקים, ניהול חנות פיזית, ניהול עובדים, וכו'.
אני לא יודע מה זה 'מזמן', אבל אני הייתי אצלו באחד הקורסים תקופה ארוכה, לפני לא הרבה שנים, והיה לי ליווי מיוחד, ולכן כתבתי את זה, אם אכן משהו השתנה, הרי דברי בטלים.כבר מזמן הוא לא נותן את כל מה שאתה כותב פה
הוא נותן ייעוץ אסטרטגי והבנה חדה בעולם העסקים
בדיוק לכן המלצתי לו לפנות אליו עוד לפניךאני לא יודע מה זה 'מזמן', אבל אני הייתי אצלו באחד הקורסים תקופה ארוכה, לפני לא הרבה שנים, והיה לי ליווי מיוחד, ולכן כתבתי את זה, אם אכן משהו השתנה, הרי דברי בטלים.
ואגב המילים 'הוא נותן ייעוץ אסטרטגי' קצת מתאימות לדרישת פותח האשכול שכתב 'אני מחפש אסטרטג חרדי תותח לתכנון עסק חדש'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: