ידידיי חרדים מזרחיים ימניים מזרוחניקים, מתי תבינו שהם לא שמים עלינו?עצומה נגד אויבי ישראל.
בבקשה קחו חלק!!!
עצומה - ביטול מימון ייצוג משפטי למחבלי נוח'בה - חמאס
השתגענו?? אנחנו ממנים ייצוג משפטי לחלאות רוצחי ילדים ומתעללים בנשים ובאזרחים?? אנחנו פשוט המומים וכועסים על ההחלטה לממן ייצוג משפטי למחבלי נוח'בה של חמאס, שהשתתפו בטבח ה-7 באוקטובר, מכספי הציבור שלנו. זה פשוט...www.atzuma.co.il
בהצלחה,אני פותח עצומה נגד התמימות.
כי חתמת על העצומה הזאת כבר...זה מה שנכתב לי:
התגלו שגיאות בעת מילוי טופס החתימה על העצומה:
לא ניתן לחתום פעם נוספת על עצומה זו.
לא, זה פעם ראשונה!כי חתמת על העצומה הזאת כבר...
מוזר, אולי מישהו חתם עם המייל שלךלא, זה פעם ראשונה!
לפי החוק בישראל, כל פושע זכאי לייצוג,עצומה נגד אויבי ישראל.
בבקשה קחו חלק!!!
עצומה - ביטול מימון ייצוג משפטי למחבלי נוח'בה - חמאס
השתגענו?? אנחנו ממנים ייצוג משפטי לחלאות רוצחי ילדים ומתעללים בנשים ובאזרחים?? אנחנו פשוט המומים וכועסים על ההחלטה לממן ייצוג משפטי למחבלי נוח'בה של חמאס, שהשתתפו בטבח ה-7 באוקטובר, מכספי הציבור שלנו. זה פשוט...www.atzuma.co.il
הענין כאן הוא המימון לא היצוג. מה שהסנגוריה מצליחה, יש להביא בחשבון את כמות התיקים, ואת הקשר שלה עם הפרקליטות והשופטים מה שאין לעו"ד פרטיים.(אגב לא בטוח שזה חכם תחשבו על אדם שבמהלך שוד בנק יהרוג 50 איש, ובהצעת חוק ישללו ממנו ייצוג, ורק לאחר 20 שנה יתברר שבשל חוסר ייצוג מתאים, הוא לא הצליח להוכיח את האמת, שהוא סך הכול אזרח תמים שנקלע למקום, עיין ערך רומן זדורוב ,ההיגיון בסנגוריה הציבורית הוא גדול, ואגב מבין משרדי העורכי דין הגדולים בארץ הוא מוציא הכי הרבה זכאים, מה שאומר שבאמת הרבה מעוטי יכולת מואשמים בחינם, אגב כל מחבל מקבל סנגור לא רק הנוחבה)
לצערי אתה צודק חלקית, אם הם מבקשים מייל, אל תתפלא אם פתאום אתה מופצץ בספאם. פישינג.שאלה
חתמתי על הרבה עצומות כגון אלו בחיי,
והשאלה שלי היא- האם מישהו מסתכל על זה בכלל? לאן זה עובר?
יש לי הרגשה שכל מטרתן היא לשלהב את הציבור כנגד משהו. לא כדי להבטיח פיתרון.
זה מדהים.איזו תמימות ובזבוז זמן
מה ההבדל בין זה לבין ללכת לבחירות ולגרום שהימין ינצח?
גם זה וגם זה לא עוזר עם שלטון הפקידים השמאלני...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: