ב.ד.ה. אסון נורא במודיעין עילית

משה שולמן

משתמש מקצוען

תמונה

אלמנה ואחד עשר יתומים תלויים בך. נושאים אליך עיניים נפוחות מדמעות. אל תשאיר אותם לבד

בכדי שיהיה למשפחתו של רבי שמואל ז"ל ממה להתקיים ועד הרבנים הקים קרן מיוחדת. חייבים את העזרה שלכם בשביל שיהיה במה לקנות אוכל וביגוד ולשלם חשבונות.

חייבים את העזרה שלך!

עכשיו. הרגע! לא עוד מעט!

לחצו כאן עכשיו

משה שולמן

משתמש מקצוען

מתנדב מד"א הרב שמואל סגל ז"ל הלך לעולמו

״אין מספיק מילים כדי לתאר את האיש היקר הזה. איש חסד ענק שהציל את חייהם של רבים״
מגן דוד אדום מרכין ראש עם פטירתו של הרב שמואל סגל ז"ל, מתנדב מד״א שהחל את דרכו בארגון לפני כ-20 שנה. הרב סגל נפטר בפתאומיות שבסוף השבוע (ד׳) ליוו את הרב סגל למנוחות בבית העלמין לחיים שבאלעד חבריו ומשפחתו. הרב שמואל סגל ז״ל, בן 51 בלכתו, הותיר אחריו אישה, 16 ילדים ונכדים.
לאחר שסיים קורס חובשי רפואת חירום במד״א, החל להתנדב באופן קבוע והיה לאחד המתנדבים הבולטים במרחב איילון של מד״א. במסגרת פועלו במד״א, ובמקביל להיותו כונן תגובה מיידית - התנדב הרב סגל באמבולנס היישובי במודיעין עילית, טיפל לאורך השנים באלפי פצועים, נפגעים וחולים, והציל את חייהם של מטופלים רבים.
פראמדיק מד״א יצחק נויגרשל, חברו הקרוב: ״מדובר באיש חסד ענק, שלקח על עצמו את כל תחום ההתנדבות במודיעין עילית. הוא התנדב בשלל גופים במסגרתם פעל וניהל חלוקות מזון, השתלמויות, תיאומים ולוגיסטיקה ותמיד דאג שכלום לא יחסר, לאף אדם. שמואל היה איש אהוב מאוד, מעבר להיותו גבאי בית כנסת - הוא הגיע למאות מקרים, לכל זירה, לכל אסון, לכל אירוע - והציל חיים במסירות רבה. אי אפשר לתאר את האיש היקר הזה במילים. אני לא יודע אם יש עוד אנשים כמוהו.״
מנהל מרחב איילון במד״א, אפי בר ספד לו: ״איבדנו איש יקר, איש של חסד. מעבר למקצועיותו כחובש רפואת חירום, הרב שמואל סגל דאג לסייע לכל מי שביקש בכך ועשה זאת באהבה גדולה. במשך שנותיו במד״א שמואל הקפיד לעשות כל שביכולתו על מנת להעניק טיפול רפואי לפצועים והציל חיים רבים. ההודעה על פטירתו הכתה בעצב בעובדי ומתנדבי המרחב, מגן דוד אדום משתתף בצער המשפחה, יהי זכרו ברוך.

מתנדב מדא הרב שמואל סגל זל הלך לעולמו

משה שולמן

משתמש מקצוען
אלמנה ואחד עשר יתומים תלויים בך. נושאים אליך עיניים נפוחות מדמעות. אל

תשאיר אותם לבד . . .

בכדי שיהיה למשפחתו של רבי שמואל ז"ל ממה להתקיים ועד הרבנים הקים
קרן מיוחדת. חייבים את העזרה שלכם בשביל שיהיה במה לקנות אוכל וביגוד

ולשלם חשבונות.

חייבים את העזרה שלך " עכשיו. הרגע" לא עוד מעט "

ועד הרבנים לעניני צדקה

vaad.customize.plus
הרב שמואל סגל זצ"ל באחד מאינספור מעשי החסד שלו

972556703322_status_8f1ee21816204465b351b43884860302.jpg

קרבת ה לי תמיד

משתמש צעיר
ברוך דיין האמת אסון נורא: תושב מודיעין עילית שמואל סגל ז"ל המתנדב בארגוני ההצלה בעיר כבן 50 התמוטט ברכבו ברח׳ שערי תשובה בעיר, השאיר 18 יתומים.
צוות מד״א שהגיע למקום נאלץ להודיע על פטירתו לאחר פעולות החייאה ממושכות.
מועד הלוויתו שתתקיים מחר תבוא הודעה נוספת.
(המשפחה עודכנה)
ברוך דיין האמת!
איזה עצוב!!

שלמה ויסברג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שלום רב
לפני כמה שנים יצא לדרך פרויקט בשם "האוצר האבוד", במסגרתו יצאו ילדי ישראל למסע בו הם אוספים לצדקה מטבעות של 10 אגורות מבתיהם, מהכסף שמצטבר תורמים אותם למגוון ארגוני חסד.
במחשבה ראשונה זה נשמע קצת מגוחך, מה כבר אפשר לעשות היום עם 10 אגורות?
אבל תתפלאו לשמוע שעד היום כבר נאסף מעל 390,141.40 ש"ח.
כן קרוב לחצי מיליון שקל!!!
ולמה אני מספר לכם את זה?

כי ביום רביעי שעבר דוד שלי היקר איש החסד והמעש ר' שמוליק סגל (שקשה לי לכתוב עליו) ז"ל, היה בדרך הביתה מעוד פעילות חסד שהקיפה אותו 24 שעות ביממה,
אבל לבית שלו הוא לא הגיע, באמצע הדרך ליבו נדם ועלה לסערה השמימה.

כשעמדתי בלוויה ובכיתי יחד עם כל המשתתפים מלראות 11 ילדים רכים וצעירים שכל בקשתם הוא רק עוד ליטוף של אבא שלהם, שיהיה מי שילווה אותם לבית כנסת, שלא יצטרכו לעשות לבד קידוש ועוד ועוד.
גמלה בליבי החלטה שאומנם להחזיר את אבא שלהם לא נוכל, זה בע"ה יקרה בקרוב עם ביאת המשיח, אבל לפחות להקל ולתמוך בהם שיהיה במה לקנות אוכל וביגוד ולשלם חשבונות.

אז נכון שיש הרבה מגביות ביום וצורכי עמך ישראל מרובים, וגם אם קשה לך לתרום סכום גדול למגבית החשובה הזאת,
המציאות מוכיחה שגם סכום קטנטן מצטבר לסכומים גדולים, וזה הכל יצטבר בזכותך.

בתור אחיין התחייבתי על סכום גדול לעזור ולתמוך במשפחה היקרה, מתוך ידיעה שפרוטה לפרוטה מצטרפת, ואני בטוח שתהיה לי לעזר, עשר אגורות כבר אמרנו?
אני בטוח שלא תשאיר לבד את האלמנה ו-11 היתומים.
לחץ כאן לתרומה

ובזכות מצות הצדקה תזכו שלא ישמע עוד שוד ושבר בגבולינו
שפע ברכה והצלחה בכל העניינים.
בידידות ובהערכה רבה
שלמה ויסברג.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
אתמול ניחמתי אותם, רחמנא ליצלן קורע לב, הילד הקטן בוהה בכולם לא מבין לא כל כך הרבה אבאהים מסתובבים בבית ודווקא אבא שלו לא נמצא ביניהם, מנסים להסביר לו אבל הוא מסתכל שוב ושוב על הדלת ועל הכניסה האחורית מהחצר, כי אולי אבא ייכנס הפעם משם.

הילדים של ידידי היקר זקוקים לכל שקל שלכם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה