א. לא מסכימה, זה עושה בלגן נוראילסיכום: חפצים טובים שאין צורך בהם כדאי להניח ברחוב אם משהו אחר רוצה, אבל:
א. עדיף לא ממש ליד הפח- זה דוחה, על ספסל או גדר רחוקים הפח, אם תוך כמה ימים זה לא נלקח, לזרוק.
ב. לסמן הפקר, עובד או לא חלבי או בשרי וכו'
א. לא מסכימה, זה עושה בלגן נוראילסיכום: חפצים טובים שאין צורך בהם כדאי להניח ברחוב אם משהו אחר רוצה, אבל:
א. עדיף לא ממש ליד הפח- זה דוחה, על ספסל או גדר רחוקים הפח, אם תוך כמה ימים זה לא נלקח, לזרוק.
ב. לסמן הפקר, עובד או לא חלבי או בשרי וכו'
אל תתרגשי שהדברים נלקחו. לפעמים זה ילדים שלוקחים את זה למחנה, לגינה או למדורת לג בעומר.בלתק חלקי
בשכונה שלנו (בירושלים, איזור די יוקרתי )
כל חפץ ששמנו ליד הפח נלקח תוך כמה דקות!
עגלה ישנה ממש עם גג שבור, ספרי קריאה מאוד משומשים, כסא עם ידית שבורה.
נכון שאני לא הייתי לוקחת, אבל עצוב מאוד שיש הרבה שכן.
יש לי המון גליונות זמן, בביתר עילית, יש לך דרך לאסוף?(אשמח אם יש למישהו למסירה גליונות זמן)
נעבור לפרטייש לי המון גליונות זמן, בביתר עילית, יש לך דרך לאסוף?
אספתי פעם עגלת ביבי גוגר חצי שבורה מליד הפחזה מה שעצוב פה, שהחפצים שזרקנו לא היו חדשים בכלל אלא ישנים ושבורים ובכל אופן היו כאלו שמיהרו לקחת אותם.
ברור שמאוד משמח להעביר חפצים טובים שאינם בשימוש.
בדיוק! אין מאושרת מחמותי שהיא מגיעה הביתה עם איזו מציאה.זה לא עצוב!
זה מה שאני באה להסביר!
אני לא לוקחת מהפח במקום לקנות חדש.
אני אוהבת מציאות.
בגבעת שמואל נראה שיש יום כזה, אחי וגיסתי יוצאים להליכה וחוזרים עם שלל.אצלנו:
אשפה שלא נכנסת לפח מוציאים רק ביום אחד קבוע בשבוע
אנשי השכונה התרגלו להניח באותו יום גם ביגוד והנעלה.
יש הרבה אנשים שעושים בערב ג'וגינג והם הקימו קבוצות ווצאפ
בקבוצה הם כותבים על כל מיני מציאות, באיזה כתובת ומה המצב של המציאות
זה דבר ממש טוב ומועיל לכל התושבים.
אנחנו עושים כך, כל מה שיוצא יוצא עם פתק מה המצב, לא רק מוצרי חשמל.יש מדינות בעולם הגדול שאם מוציאים לרשות הרבים מכשיר חשמלי ישן חובה להדביק עליו פתק מה מצבו (היה נחמד לאמץ את השיטה גם כאן)
ובמדרכה צרה ליד כל בניין יש חפצים שהוציאו 30 דיירי הבניין....פה אין בתים פרטיים, אז אנשים שמים ליד הפח
מקסימום תוציאו ביום שאתם יודעים שאז מפנים את הזבל.ובמדרכה צרה ליד כל בניין יש חפצים שהוציאו 30 דיירי הבניין....
הרחוב נראה כמו מחסן גרוטאות.
רוצים לעזור לאנשים להנות מהחפצים שלכם? יפה מאד!
פרסמו באגורה \ פרוג
תתלו מודעות בבנינים
לשים ברחוב זה לא פתרון! לא מכבד אתכם ולא את הלוקחים.
עובדי הזבל אצלינו לא טורחים ללקט חפצים מהגדרות והספסלים שבאיזור הפח, וזה באמת לא מתפקידם.מקסימום תוציאו ביום שאתם יודעים שאז מפנים את הזבל.
שלא יעמוד יומיים שלושה וכל הרחוב יסבול!
יש מלא קטיפה, אם את רוצה*לא מזמן ביום של הבחירות מצאתי 2 שקיות ענק!!!
עם גיליונות של עיתון "פיצוחים" חדש חדש חדש!
כמויות של גיליונות.
לקחתי רק שק אחד שגם אחרים יהנו.
מאז הילדים עסוקים למדו לפתור תשבצים (והבית בלגן כל היום עיתונים)
בעלי גם מצא פעם ארגז מלא עיתוני זמן גם הילדים מתעסקים עם זה רבות.
(אשמח אם יש למישהו למסירה גליונות זמן)
נכון!עובדי הזבל אצלינו לא טורחים ללקט חפצים מהגדרות והספסלים שבאיזור הפח, וזה באמת לא מתפקידם
חוץ מהחתולים.מה שבטוח הוא לא להניח את שקיות האשפה ליד הפחים אלא בתוכם. שקיות פח אף אחד לא צריך ואף אחד לא יקח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: