דרוש מידע אנשים שעברו אירועים משמעותיים בחיים בלי צרכים מינימאלים?

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מכירים כאלו?
בלי- דירה, תפילין, שעון, פלאפון, או כל דבר בסגנון הזה?

נערך לאחרונה ב:
אני רואה שמפרסמים פה לאחרונה הרבה בקשות לצורכי כתבות-
זה בהחלט רעיון לכאורה,
אבל סתם לתשומת לבך, הכתבה כבר לא ככ תפתיע נתח נכבד מאד מהקוראים... פרוג הוא לא תיבת מייל שכונתית, יש פה מן הסתם רבים מהקוראים שאחר כך יפגשו את הכתבה בעיתון.
סתם לקחת בחשבון.

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה בהחלט רעיון לכאורה,
אבל סתם לתשומת לבך, הכתבה כבר לא ככ תפתיע נתח נכבד מאד מהקוראים... פרוג הוא לא תיבת מייל שכונתית, יש פה מן הסתם רבים מהקוראים שאחר כך יפגשו את הכתבה בעיתון.
סתם לקחת בחשבון.
האמת? צודקת, אבל אני מחפשת רק השלמה קטנה לכתבה

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה בהחלט רעיון לכאורה,
סתם לקחת בחשבון.
ערכתי את ההודעה קצת שונה

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מכירה משפחה עם בלע"ה הרבה ילדים ואין להם פלאפון בכלל!!! (לא האבא, לא האמא , רק טלפון אחד בבית)
מקודם שאלת על חתונה מינימלית בלי דברים- לסבתא שלי היה סיפור עסיסי מאד על החתונה שלה
אם תרצי שלחי לי בפרטי כדי שאחרים לא יקראו
אני יכולה גם לכתוב פה אם את רוצה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה