מעניין גם אותייש פה אר"מים (אנשים רגישים מאוד)
שיכולים לשתף על התמודדויות בעבודה?
נכון זה הספר של לאה סמילנסקי וזהבה פרנסהיה גם אשכול על ספר חדש שיצא בתקופה האחרונה נדמה לי בהוצאת יפה נוף שכנראה קשור לאשכול ההוא
קראתי פעם שלא כל אדם רגיש סובל מהנ"ל, אבל כל אדם עם אבחנה מהסוג הזה הוא אדם רגיש.ועוד שאלה, מי קובע מיהו אדם רגיש מאוד ומי אדם שזקוק לטיפול רגשי, זה כל כך חופף ודומה בצורת ההתבטאות
האם על אדם רגיש מאוד אפשר לומר בעצם שהוא סובל ממיסופרניה, קושי בויסות חושי, קושי בניהול רגשות, דיכאון, חרדתיות, ועוד..
איך אפשר לדעת שהבסיס לכל זה הוא לא רגשי?
איזה ?
אני כבר לא זוכרתאיזה ?
אפשר קישור?
מילת המפתח של כל האשכול הזה הוא קושי בויסות שזה בעצם בעיה במוח, או בויסות הרגשות או בויסות התחושות.מעניין גם אותי
האם אתם מרגישים באופן כללי קושי לשרוד במקום עבודה? בגלל ההצפות לפני, בתוך ואחרי?
ועוד שאלה, מי קובע מיהו אדם רגיש מאוד ומי אדם שזקוק לטיפול רגשי, זה כל כך חופף ודומה בצורת ההתבטאות
האם על אדם רגיש מאוד אפשר לומר בעצם שהוא סובל ממיסופרניה, קושי בויסות חושי, קושי בניהול רגשות, דיכאון, חרדתיות, ועוד..
איך אפשר לדעת שהבסיס לכל זה הוא לא רגשי?
אם זכרוני אינו מטעני, קראתי כי חלק מהארגמ"ים מתאימים לקריטריונים של אנשי הרצף, וככל הנראה מאותגרי השיתוף שבהם קרובים לסקאלה הזו.אני מכירה אנשים רגישים מאד שהשיתוף הרגשי הוא אחד מאתגרי חייהם.
לא יודעת. הדמויות שעומדות מול עיני הן לחלוטין לא. כנראה שילוב של סיבות אורגניות וסביבתיות.אם זכרוני אינו מטעני, קראתי כי חלק מהארגמ"ים מתאימים לקריטריונים של אנשי הרצף, וככל הנראה מאותגרי השיתוף שבהם קרובים לסקאלה הזו.
יואו! איזה מוכר! כמעט כל הזמן זה קורה ליהאם גם לכם קורה שאתם פוגשים אדם בסיטואציה די סתמית ... המפתחים איתו שיחה קלה ואז נפרדים.
וכשאתה הולכים אחרי הפגישה אתם חושבים עליה המון..
כמו, הייתי צריך ללחוץ לו יד כך.. או לחבק?
להגיב לו על מה שאמר או סתם לצחוק?
מוכר למישהו??
לא אוהבים כי השיתוף הוא לא לארגמים כמוהם אלא לאילו שהפוכים מהם ואינם מבינים אותם. את התכונה של הצורך לשתף ולפרק את התחושות אני חושבת שקיימת אצל הארגמים בדיוק בגלל שהם מאד תהליכיים ומעבדים לאט יותר בקצב משלהם.באיזה אתר קראתי על קבוצה של אנשים רגישים מאד שמתאספים ומשתפים בקשיים שלהם, והם כתבו שם שאנשים מסוגם אוהבים את השיח האינטימי הזה. צחקתי, כי אני מכירה אנשים רגישים מאד שהשיתוף הרגשי הוא אחד מאתגרי חייהם.
ארון לא טוענת שזה בעיה אלא זה סוג נוסף, אחוז מסוים בציבור שקיים שעצם קיומו לא אומר על חסרונו.מילת המפתח של כל האשכול הזה הוא קושי בויסות שזה בעצם בעיה במוח, או בויסות הרגשות או בויסות התחושות.
כמובן שזה רגשי אבל זה יושב על בעיה נורולוגית.
ממליצה לך לגנוז את החלום הזה ולו בגלל שהוא תוקע אותך ומביא אותך להיות במקום של הישרדות כמו שאת כותבתלמעשה, מה שנותן לי תקווה ואת הכח להלחם ולהמשיך הלאה- זה האמונה שיום אחד אמצא מי שבאמת יבין אותי וגם אם לא עד הסוף- הוא לפחות ינסה ויהיה איתי
והאשכול המדהים הזה- הוא האור שבקצה המנהרה בשבילי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: