בעיקרון כל אדם שהויסות החושי רגשי שלו פחות מאוזן יתקשה בריכוז. טבעי שזה כךשאלה
האם יש נטיה לקש"ר אצל אר"מ
אשמח לתשובה מידיעה ולא מהשערה
הוא פשוט מופרע מאין ספור דברים שאחרים לא ישימו לב אליהם
לכן מן הסתם הרבה ארמים יתנהלו בהתאמה
בעיקרון כל אדם שהויסות החושי רגשי שלו פחות מאוזן יתקשה בריכוז. טבעי שזה כךשאלה
האם יש נטיה לקש"ר אצל אר"מ
אשמח לתשובה מידיעה ולא מהשערה
מה ענין הספר,
ומי המחברֻ\מחברת,
תודה
בוודאי שיש קשר,אין שום קשר בין רגישות גבוהה להפרעת קשב. נהפוך הוא, בעלי רגישות גבוהה הם באופן טבעי בעלי קשב ממוקד יותר וחזק יותר. מה שכן, יתכנו אצלם אולי יותר קשיי קשב מסיבות רגשיות
לאיזה מייל ניסית לשלוח?שירה, אם תוכלי לשלוח לי מייל, ניסיתי לשלוח לך אבל תיבת המייל לך מלאה
שרהלה
בתור התחלה, תקראי את הספר אנשים רגישים מאד של ד"ר אילין ארון.עדיין בהלם מהגילוי החדש הזה שיש אבחנה לאנשים רגישים מאד. לאחר מחשבות של מי יודע מה לא תקין אצלי, אינסוף טיפולים רגשיים וקוגנטיביים.... סופסוף מצאתי את ההגדרה המדוייקת למה שקורה איתי. גוגל הקפיץ לי את השרשור הזה. מחפשת נואשות איזה קבוצת תמיכה או משהו כזה. יש?
אני פתחתי קבוצה במייל לארמיו''ת שבה אנחנו מתכתבות ומשתפות בהתמודדויות היומיומיות שלנו הכ"כ לא פשוטות ונותנות כח אחת לשניה.עדיין בהלם מהגילוי החדש הזה שיש אבחנה לאנשים רגישים מאד. לאחר מחשבות של מי יודע מה לא תקין אצלי, אינסוף טיפולים רגשיים וקוגנטיביים.... סופסוף מצאתי את ההגדרה המדוייקת למה שקורה איתי. גוגל הקפיץ לי את השרשור הזה. מחפשת נואשות איזה קבוצת תמיכה או משהו כזה. יש?
שירה אחרתלאיזה מייל ניסית לשלוח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: