הם עובדים בסדר גמור,תודה.
פניתי . שלחו לי מכתב (ממש מהר) .
אין לי ניסיון איתם.
זה אומר שהם מעבירים את המכתב לאפיקים?
הם עובדים מצוין רק שאין להם יכולת אכיפה משפטית....הם עובדים בסדר גמור,
כנראה פנו לחברה
נכון, אין להם יכולת אכיפה משפטית.הם עובדים מצוין רק שאין להם יכולת אכיפה משפטית....
תודה על השיתוף אבל איך הצלחת להוציא את זה מהם? אולי אנסה גם...חוזרת לעדכן (ת'אמת, בגלל שהקפיצו, נזכרתי שמן הראוי לעדכן...)
תודה על העצה על אמון הציבור, לא יודעת אם זה מה שבסוף עזר או לא,
מה שכן, קיבלתי נועם 1 חדש עם אחריות לשנה.
מקווה מאד שלא עשיתי טעות, כי אחרי הכל זה סוג של רגרסיה ממכשיר חדש של נועם 2 לחזור ל-
אבל תכלס, פחות טאצ' פחות תקלות. בעז"ה.
מסקנה? אל תתקרבו לאפיקים.
תודה, מרים ידיים ♂ למרות שעדיין יורד לי כסף כל חודש- התקשרתי בלי הפוגה (תכין/י מאגר אנרגיות נפשיות)
- פניה דרך אמון הציבור
-איום בתביעה ייצוגית
לא היה קל.
לקח לי למעלה מ8 חודשים!!!!!!!!
בדיוק שנגמר האחריות זה הפסיק לעבוד, אם כי כבר לפני זה היה אצלי טכנאי שהמכשיר עשה רעשים פיצוצים, אני באמת לא מבין איך יוצא מהטרמוסטט חוטים מנותקים, כנראה שניסו לעקוף איזושהי בעיה, ומכרו לי את זה ככה, או שבאמת אני צריך להתייעץ עם טכנאי שמבין במכשירים מהסוג הזהאם המכשיר עדיין באחריות, ודאי אל תתייאש!!!!!!!!!!!
כל תלונה שלך מתועדת.
אוסף תיעודים כאלה, זה נשק ליום הדין שלהם.
תמשיך.
זה לא קונספירציה, אצלי הטרמוסטט לא מחובר לכלום סתם באוויר, אני אצלם את זה וישתףטכנאי שעבד איתם עד לא מזמן אמר לגיסי (שגם הוא סובל מהמוצר שלהם) שמלמדים אותם לשקר. הוא אמר שעזב כי לא יכל יותר לעבוד על אנשים . הם כנראה מהנדסים את המכשירים שלהם לתקופה מוגבלת.....
קונספירציה?!
אבל ככה זה. כל מי שסביבי עם נועם 2 , לקראת תום האחריות המוצר משתבש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: