מישהו לא מעניין
משתמש פעיל
כבר ניסיתי ובאמת היה לה רצון טוב אבל נראה לי שלא יצא מזה משהו מיוחד כי @מוריה ק אמרה ש'קצת עמוס' ואני מבין את זה.זה ממש דחוף!!
אשמח מש לעזרה
אולי עדיך לצייר לבד - זה לא כל כך קשה, רק צריך כלים מתאימים
כבר ניסיתי ובאמת היה לה רצון טוב אבל נראה לי שלא יצא מזה משהו מיוחד כי @מוריה ק אמרה ש'קצת עמוס' ואני מבין את זה.זה ממש דחוף!!
אשמח מש לעזרה
עדיין רלוונטי? המייל שלי: moriyakidron שטרודל ג'ימיילזה ממש דחוף!!
אשמח מש לעזרה
אין לי שום רווח עיסקי !!! אין לי רצון שיתעסקו עם זה כל הזמן!!!בכל מקרה אני לא מבין את הצורך במשחק הזה
איך יצליחו לשווק כזה משחק ? על איזה פלטפורמה ישחקו עם זה ?יש לך רצון שבחורי ישיבות ישחקו עם ג'מבו בפנימיות הישבות הק' (על הצד שתצליח למכור את המשחק לאחת החברות העוסקות בתחום- תזכור רק שהמשחק הוא לחרדים בלבד בעוד שכל החברות של הג'מבו הם חברות בינלאומיות)
אני מנסה לדמיין בחור יושב ומשחק מוקף חברים ש"עוזרים" לובחורי ישיבות ישחקו עם ג'מבו בפנימיות הישבות הק'
ואז אחרי כמה שעות כשאחד הבחורים בא להיכנס למיטה בזמן הסדר הוא שומע קולות כבמתוך חלום "תזהר מהמיטה" "אם תיגע במיטה -אתה גמור" ועוד רעשים וצלילים דומים ומוזרים ואז הוא אוזר את כל כוחות הנפש שלו ובהחלטה אמיצה הוא נכנס לביסמדרש ונזכר במריו הקטן המתוק שעזר לו להתגבר על היצה"ר.אני מנסה לדמיין בחור יושב ומשחק מוקף חברים ש"עוזרים" לו
ואז מישהו צועק הנה המשגיח! תיזהר!
והדלת נפתחת והמשגיח נכנס...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: