תמחקי גם מהתגובה שלינמחק
אני לא יודעת איך מוחקים
תמחקי גם מהתגובה שלינמחק
א"א למחוק הודעה של אחרים, תעמדי על ההודעה שלך יש לך שם אפשרות של עריכהתמחקי גם מהתגובה שלי
אני לא יודעת איך מוחקים
איך מוחקים?אני לא על המייל כרגע, אראה יותר מאוחר, תוכלי למחוק את הציטוט שלך?
(כתובת מייל)
דייקת אותיב"ה
אני חושבת שהשאלה היא לא *מה* את מכינה, אלא *איך* את מכינה.
מה להכין, לא חסר.. כל הפורום הזה מלא.
ה'איך' הוא השאלה הגדולה.
מחקתיא"א למחוק הודעה של אחרים, תעמדי על ההודעה שלך יש לך שם אפשרות של עריכה
לא ציינתי איזה -מהסיבה שלא רלוונטי להיום , מדובר לפני שנים (קרוב לחמישים..!)לאיזה קורס קרובת המשפחה הלכה?
בלת"ק צריך פשוט לשחק את המשחקמקנאה במי שבעלעבוסטית ותמיד יש אצלה אוכל, עוגות, שפע טעים ומפנק
איך עושים את זה?
אני רוצה שיהיה לי כיף וקל להכין אוכל ולאפות.
שיצא טעים ובקלות,
אשמח לקבל את הדרכת האלופות
יוצרת משטח קטן לציפוי שניצלים( רצוי נייר כסף למטה - מה הכוונה?מזווה מלא
לתפוס זמנים פנויים לגמרי (בלי ילדים בסביבה ) ואז כובשים תחום אחד
עוגות - הקמח, סוכר, שמן בחוץ ואת יכולה להריץ 4 פשוטות במהירות
ולפני כל תחילת עוגה לוודא שעדיין יש את כל החומרים.
מסדרת מראש את התבנית בגודל הרצוי ( אוהבת אינגליש קייק לבחושות ואז מוציאה מהמקפיא כמות סבירה לכל דבר (פס לשכנה שילדה, פס לקפה באמצע שבוע עם בעלי וכולי) ויותר כמות עוגות גדולה
התנור כבר חם, מסדרת כוס אחת ליבשים כוס אחת לרטובים. 2 קערות, שוטפת מיד וזה יותר קל
טיגונים -
יוצרת משטח קטן לציפוי שניצלים( רצוי נייר כסף למטה, יוצרת קערה של תערובת לקציצות 2/3 מחבתות במקביל ומכינה מכל סוג כמות כפולה.
מג'ימיקס בחוץ מריצה סלטים בדקות כשהשום לתיבול קלוף מראש בכמות, מיץ לימון וכל מה שמתבל. קופסאות קטנות מוכנות ליצוק אלין ישירות מהקערה של המעבד מזון וכן הלאה
זה נכוןנקודה חשובה:
להבין שבשביל להצליח בבית ובמטבח צריך 'לעבוד' כפשוטו
נכונות לעבודה בבית ובמטבח, לפעמים שעות על הרגליים
איפה את קונה ירקות? הולכת פיזית לבחור? או מזמינה בטלפון?אני משתדלת לדאוג שיהיה לי דברים בסיסיים בבית זמינים תמיד
כמו קמח, ריץ, פודינג, מרגרינה, שוקולד, שוקולד ציפס וכו...
ולבישולים ירקות בשפע ובמקפיא ירקות קופאים, עופות ובשרים
גם ירקות מעניינים עושים לי חשק לבשל- ברוקולי, כרובית, עגביות שרי, פטריות טריות, ירק וכו
ככה שזה זמין ונח יש יותר חשק
שאת שמה מפת ניילון שקופה על השישיוצרת משטח קטן לציפוי שניצלים( רצוי נייר כסף למטה - מה הכוונה?
את יכולה לבקש מחברה/גיסה/חמות להגיע לעזור לה במטבח. אין כמו חניכה!הבעיה אצלי שלא ראיתי דוגמא אישית בבית
אמא שלי הצדיקה היתה אישה לא בריאה פיזית ולא כ"כ בישלה ואפתה.
כך שבשבילי זה הר כמעט בלתי עביר
השאלה אם יש מישהי שגם הגיעה בלי ידע, והיום זה זורם לה
חשוב לי ממש שיהיה בבית תמיד אוכל חם ועוגות אבל יש לי מחסום
אולי מה שקשה לי זה הפרקטיות, התכנון, קניות, סדר פעולות וכו'
הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר במטבח של בעלעבוסטע וכך לראות ולקבל מושגים איך עושים את זה בפועל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: