נכון מאוד, אבל משום מה אני מקבלת בחילה כשאני חושבת על זהאין שום מניעה מבחינה בריאותית לבן אדם בריא לאכול 3 ביצים ביום
להפך
ביצה נחשבת למזון על
ולרובם היא בריאה הרבה יותר מהלחם שמוגש לצידה
נכון מאוד, אבל משום מה אני מקבלת בחילה כשאני חושבת על זהאין שום מניעה מבחינה בריאותית לבן אדם בריא לאכול 3 ביצים ביום
להפך
ביצה נחשבת למזון על
אז תכיני כמות כפולה ותשלחי לי חצי...נכון מאוד, אבל משום מה אני מקבלת בחילה כשאני חושבת על זה
אנוכי הקטנה, כיף לשמוע!ועוד משהו
לא זוכרת מי העלתה פה את החביתה בתוך עיגול של פילפל
עשינו אתמול לילדים
בתוספת גבינה צהובה
לא הספקתי לספור עד 3 והכל חוסל
זה כמו אומלט במסעדה, לא חושבת שעושים אותו רק מביצה אחתרגע, רק להבין, בן אדם אחד צריך לאכול 3 ביצים בבת אחת?
פטריות שמפיניון ארוזות בהכשר העדה החרדית נחשבות בחזקת נקיות מתולעים.אני מתעצלת להשתמש בפטריות רק בגלל הניקוי
בעקרון ההמלצה הגורפת היא ביצה אחת בלבד ליום.אין שום מניעה מבחינה בריאותית לבן אדם בריא לאכול 3 ביצים ביום
להפך
ביצה נחשבת למזון על
כבר מזמן לא...בעקרון ההמלצה הגורפת היא ביצה אחת בלבד ליום.
לא אמרתי שאני מיישמת באדיקות, אבל חשוב לפחות לדעת את העובדה הזאת.
לפי הידוע לי עדיין זו ההמלצה הרשמית, וחשוב להניח את זה פה.כבר מזמן לא...
פעם היה מקובל כך, שיותר מביצה ליום זה לא בריא.
היום כבר לא אוחזים שם, וכל דיאטנית שתלכי אליה תפרגן לך בכיף יותר מביצה ליום. (כמובן, אם אין בעיות כלשהן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: