תודה רבה, יש לך מושג כמה זה עולה?ממליצה על שמפו טיפולי סדרת אגוזים
למרוח כל מקלחת ולהשאיר כמה דקות על שיער ואז לשטוף (להיזהר שלא יכנס לעיניים כי זה שורף מאודדד)
מישהי אמרה לי שראתה שיפור משמעותי תוך 2-3 חודשים
אני שמה את זה לבת שלי בהתחלה ראיתי שינוי משמעותי ולאחרונה הבת שלי לא מסכימה שנשים לה כל יום כי היא פוחדת שישרוף לה. שמה לה פעמיים בשבוע רק. ובשאר הימים שמפו רגיל.
קונים אותם בבית מרקחת
אצלי בקופה סביבות ה70 ש"חתודה רבה, יש לך מושג כמה זה עולה?
כאילו זה בלי מרשם נכון?אצלי בקופה סביבות ה70 ש"ח
כןמצאתי את זה בסופר פארם, ואז מה פשוט למרוח או לחפוף איך בדיוק לשים את זה על הראש?
מה כן? לחפוף או למרוח?
כמו שמפו רגילמה כן? לחפוף או למרוח?
תזכירי לעצמך שהיא בריאה, וזה לא מובן מאליו.היי ניסיתי הכולללל מה שתעלו על דעתכם קראתי את כל הפורומים על הצמחת שיער ומרחתי מה שאפשר, אבל שום דבר לא זז וצמיחה איטית והילדה גודלת והשיער נשאר של תינוקות.
אני רואה ילדות בגילה עם שיער שופע ויפה עם צמות או קוקו יפה והיא עם פטריה קטנה בראש.
אני הגעתי לשלב שאת האמת כבר התייאשתי, ואני מנסה להשלים עם זה ולא מצליחה כל הזמן אני עושה השוואות,
בבקשה תתנו עצות איך אפשר להתמודד עם זה.
תודה♥
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: