אני גם יודעת ששמן קיק אמור להצמיח שיער. אני שמה תחבושות עם שמן קיק על הבטן אז הזהירו אותי שזו תופעת הלוואי..אני קניתי לפני שבוע שמן קיק שהמליצו לי אצל שאול תמרוקים,
אני גם יודעת ששמן קיק אמור להצמיח שיער. אני שמה תחבושות עם שמן קיק על הבטן אז הזהירו אותי שזו תופעת הלוואי..אני קניתי לפני שבוע שמן קיק שהמליצו לי אצל שאול תמרוקים,
וואו.היי ניסיתי הכולללל מה שתעלו על דעתכם קראתי את כל הפורומים על הצמחת שיער ומרחתי מה שאפשר, אבל שום דבר לא זז וצמיחה איטית והילדה גודלת והשיער נשאר של תינוקות.
אני רואה ילדות בגילה עם שיער שופע ויפה עם צמות או קוקו יפה והיא עם פטריה קטנה בראש.
אני הגעתי לשלב שאת האמת כבר התייאשתי, ואני מנסה להשלים עם זה ולא מצליחה כל הזמן אני עושה השוואות,
בבקשה תתנו עצות איך אפשר להתמודד עם זה.
תודה♥
תודה, רבהוואו.
בהחלט מבינה את התסכול...
אני רואה שכתבו פה כבר מלא עצות מכל הסוגים,
נשאר לי רק להוסיף שבמידה והקרחת היא יותר מאחורה,
יש מצב שזה כתוצאה משינה על הגב.
קרה אצל הבן שלי.
וכשהקפדתי במשך תקופה להשכיב אותו על הבטן,
ראיתי תוצאות יפות מאוד!
כדאי לך לנסות.
לגבי ההשלמה,
תמיד יהיו דברים שניתן יהיה להשוות בין ילדתינו לילדות אחרות.
אם זה יופי ומראה חיצוני,
כמו המקרה שלך.
ולפעמים זה יהיה אופי, כישורים, חכמה...
החכמה היא לשנן לעצמנו כל הזמן ולהאמין,
שכל מה שקיבלנו- זה אך ורק לטובתנו האישית.
וב"ה שמדובר על קושי חיצוני ולא על קושי מהותי כמו בריאות נפשית/שכלית/גופנית.
מאחלת לך המון נחת (ושערות...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: