אולי משהי התנסתה במקרה דומה לשלי ותוכל לעזור?
רשמתי את בני למעון של משרד התמ"ת, לצערי הייתה וועדה שהורידה אותו ללא כל סיבה.
הפעלתי פרוטקציה והוא נכנס חזרה.
הבעיה היא שכבר לא היה מקום בקבוצה של הגיל שלו והא שובץ בקבוצה של הגדולים.
הוא הכי קטן, עוד לא הולך ויש חוץ ממנו עוד תשעה שהולכים וכבר התחילו עם שלבי הדיבור.
הבן שלי עבר המון המון בשנה ראשונה לחייו, פלג גוף ימני שלו לא תפקד וחשבו שזו בעיה נוירולוגית שתישאר אתו לנצח.
אנחנו עבדנו כמו אריות אצל פיזיותרפיסטית כדי להחזיר את הגוף שלו לתפקוד.
רק לשם דוג', הוא התחיל לשבת בגיל שנה וחדש בערך.
חוץ מזה הוא היה חולה כל הזמן, הסתובב אצל רופאים וכו'.
ובנוסף יש לו איחור בדיבור ורפיון שרירים מאד חזק בפה.
בעקבות כל זה, בני הוא ילד חששן ופחדן, קשה לו להסתגל למקומות חדשים והוא נבהל מאד מאד בקלות.
התייעצתי עם הפיזיותרפיסטית והיא אמרה שאחרי שנה כ"כ קשה שהוא עבר עם דימוי גוף ממש נמוך, הוא צריך להעלות את הדימוי שלו ולהרגיש שהוא מסוגל.
דיברתי עם המנהלת, הסברתי לה את העניין, היא מאד רוצה לעזור אבל אין לה איך.
שכחתי לציין, בקבוצה של הקטנים יש שלושה ילדים שגדולים מהבן שלי!!!המנהלת לא רוצה להזיז אף אחד, משום שהאמהות הן וותיקות ומאד אוהבות את המטפלת של הקבוצה הקטנה, כך שהיא לא רוצה להתחיל אתם.
בעצם, היא מראה לי שהיא מבינה אותי וכו' וכו', רק שזה מגיע למעשה, היא רמזה לי שאם לא מתאים לו הקבוצה של הגדולים, אז היא ממש תבין אותי אם אני אחפש מסגרת אחרת(תודה רבה!!)
הייתי שמחה לעבור מקום, רק שאין מקום אחר בשעות של התמ"ת.
זהו עד פה.
האם יש למשהי רעיון מה אני יכולה לעשות במקרה כזה? למי לפנות?איפה ללחוץ?
אני אשמח מאד!
רשמתי את בני למעון של משרד התמ"ת, לצערי הייתה וועדה שהורידה אותו ללא כל סיבה.
הפעלתי פרוטקציה והוא נכנס חזרה.
הבעיה היא שכבר לא היה מקום בקבוצה של הגיל שלו והא שובץ בקבוצה של הגדולים.
הוא הכי קטן, עוד לא הולך ויש חוץ ממנו עוד תשעה שהולכים וכבר התחילו עם שלבי הדיבור.
הבן שלי עבר המון המון בשנה ראשונה לחייו, פלג גוף ימני שלו לא תפקד וחשבו שזו בעיה נוירולוגית שתישאר אתו לנצח.
אנחנו עבדנו כמו אריות אצל פיזיותרפיסטית כדי להחזיר את הגוף שלו לתפקוד.
רק לשם דוג', הוא התחיל לשבת בגיל שנה וחדש בערך.
חוץ מזה הוא היה חולה כל הזמן, הסתובב אצל רופאים וכו'.
ובנוסף יש לו איחור בדיבור ורפיון שרירים מאד חזק בפה.
בעקבות כל זה, בני הוא ילד חששן ופחדן, קשה לו להסתגל למקומות חדשים והוא נבהל מאד מאד בקלות.
התייעצתי עם הפיזיותרפיסטית והיא אמרה שאחרי שנה כ"כ קשה שהוא עבר עם דימוי גוף ממש נמוך, הוא צריך להעלות את הדימוי שלו ולהרגיש שהוא מסוגל.
דיברתי עם המנהלת, הסברתי לה את העניין, היא מאד רוצה לעזור אבל אין לה איך.
שכחתי לציין, בקבוצה של הקטנים יש שלושה ילדים שגדולים מהבן שלי!!!המנהלת לא רוצה להזיז אף אחד, משום שהאמהות הן וותיקות ומאד אוהבות את המטפלת של הקבוצה הקטנה, כך שהיא לא רוצה להתחיל אתם.
בעצם, היא מראה לי שהיא מבינה אותי וכו' וכו', רק שזה מגיע למעשה, היא רמזה לי שאם לא מתאים לו הקבוצה של הגדולים, אז היא ממש תבין אותי אם אני אחפש מסגרת אחרת(תודה רבה!!)
הייתי שמחה לעבור מקום, רק שאין מקום אחר בשעות של התמ"ת.
זהו עד פה.
האם יש למשהי רעיון מה אני יכולה לעשות במקרה כזה? למי לפנות?איפה ללחוץ?
אני אשמח מאד!