מטגנת בצל, עליו מטגנת ירקות מגורדים (קישוא, בטטה, גזר, פלפלים בכל הצבעים, פטריות)
מטגנת לא עד הסוף, ואז מוסיפה אורז/פתיתים עם תיבול ושפע מים.
טעים מאד!.
אפשר גם לבשל פסטה בנפרד ולערבב עם הירקות כשמוכנים עד הסוף.
לפעמים מכינה את האורז והירקות לא עד הסוף, ואז ממלאה בחזה/פרגית/דג סול ואופה.
אפשר לטגן פטריות טריות שלמות כמו שניצל.
מגישים עם רוטב צ'ילי.
שעועית מוקפצת-ירוקה או צהובה.
אורז לבן עם שעועית אדומה מקופסת שימורים-מגיעה כבר עם הרוטב.
מטגנת לא עד הסוף, ואז מוסיפה אורז/פתיתים עם תיבול ושפע מים.
טעים מאד!.
אפשר גם לבשל פסטה בנפרד ולערבב עם הירקות כשמוכנים עד הסוף.
לפעמים מכינה את האורז והירקות לא עד הסוף, ואז ממלאה בחזה/פרגית/דג סול ואופה.
אפשר לטגן פטריות טריות שלמות כמו שניצל.
מגישים עם רוטב צ'ילי.
שעועית מוקפצת-ירוקה או צהובה.
אורז לבן עם שעועית אדומה מקופסת שימורים-מגיעה כבר עם הרוטב.