וויינער יואל
משתמש מקצוען
לאנדרואיד של רכב יש אפשרות של ווייפרי? והאם גם שם אין אפשרות הסרה?לא ניתן להסרה בטאבלט (להבדיל ממחשב)
לאנדרואיד של רכב יש אפשרות של ווייפרי? והאם גם שם אין אפשרות הסרה?לא ניתן להסרה בטאבלט (להבדיל ממחשב)
יש חסימה פנימית ע"י קוד.לא הבנתי איך חוסמים את האייפד
האמת שלא ניסיתי לבדוק על טבלט, אבל על מחשב אני יכול לפרוץ בקלות ולא בדרך שהם רגילים לעשות הסרה, לא נראה לי שיהיה יותר קשה על טבלט.לא ניתן להסרה בטאבלט (להבדיל ממחשב)
גם אנחנו משתמשים ככה.יש חסימה פנימית ע"י קוד.
זה בעיקרון משמש לבקרת הורים (הורים שרוצים לחסום / לסנן את המכשיר של ילדם), אבל כל אחד יכול להשתמש בזה כמובן. מישהו אחר מזין קוד לחסימה, וכך רק לו תהיה גישה לעריכת שינויים בסינון. יש ארגון יהודי בינלאומי בשם TAG (עם סניפים בישראל) שעוסק בענייני סינון וחסימת אינטרנט, ובין היתר הוא גם עושה את זה (חינם), אבל למען האמת בשביל דבר כזה לא צריך ללכת עד אליהם, כל אחד יכול לעשות את זה דרך הגדרות המכשיר. זה מאוד פשוט. (במקום מגוריי זה סינון מאוד נפוץ).
אני נוכח לדעת שהרבה אנשים מחפשים את הסינון המושלם שאינו ניתן לפריצה.
למרות שהסינון של אפל אינו מתאים לכולם, אני חושב ששווה לאנשים לשקול את השימוש בו, מכיון שלמי שהוא כן מתאים - הוא בהחלט מושלם:
ראשית, הוא בלתי ניתן לפריצה.
שנית, הוא חינמי.
שלישית, מדובר במכשירים שישרדו שנים רבות, הרבה מעבר למכשירים המבוססים על מערכת אנדרואיד או ווינדוס.
רביעית, הם כמעט אף פעם לא נתקעים.
מה עם אופציה של טאבלט שעובד על windows?אין על נטפרי והחסימה שלהם!
רק מה ,צריך גם וויז ואתרים נוספים הכרחיים בצורה ניידת,
לא פרקטי לקחת את המחשב לכל מקום, נכון?
למה לא לקנות טאבלט עם סים של נטפרי, ויש פתרון להכל (חוץ מווצאפ, ועל זה כבר נפתחו מספיק אשכולות)
אז למה לא בעצם?
מה החסרונות של זה?
אשמח לשמוע
נכון באמת למה לא?מה עם אופציה של טאבלט שעובד על windows?
ואם תשאל שהרי אתה צריך וויז אענה לך שאפשר להתקין וויז גם על dos
תודה על הרעיון.במידה ואת מעוניינת באתרים כשרים בלבד, יש פתרון שאני חושב שהוא טוב יותר מהטאבלט של נטפרי:
למיטב ידיעתי, החסימה הפנימית של אפל במכשירים שלהם חזקה יותר מכל חסימה אחרת הקיימת בשוק, כיון שהיא בלתי ניתנת לפריצה, (אלא אם את יודעת לפרוץ את המכשירים של אפל, דבר שה FBI האמריקאי עמל עליו קשות, והצליח בקושי רב... כלומר - לא מציאותי). משכך, תוכלי להשתמש באייפד (אם דווקא בטאבלט חשקה נפשך), ואת מסודרת. כך גם תקבלי מכשיר עם כמעט אפס תקלות שישרוד לך שנים רבות.
זה יעזור רק במידה ואת מעוניינת באתרים כשרים בלבד, מכיון שהחסימה אינה חוסמת את תוכן האתרים המאושרים (ברשימה הלבנה).
נ.ב. כל זה בהנחה שעלות המכשיר אינה מעכבת.
לא.נכון באמת למה לא?
רק באמת כל אפליקציה שיש באנדרואיד יש גם בווינדוס?
איך?ואם תשאל שהרי אתה צריך וויז אענה לך שאפשר להתקין וויז גם על dos
זה המייל של מנהל נטפריהאמת שלא ניסיתי לבדוק על טבלט, אבל על מחשב אני יכול לפרוץ בקלות ולא בדרך שהם רגילים לעשות הסרה, לא נראה לי שיהיה יותר קשה על טבלט.
כן, אבל אי אפשר לסנן את תוכן האתרים והאפליקציות המאושרות.תודה על הרעיון.
אפשר לחסום גם אפליקציות וגם אתרים ספציפיים בדפדפן?
אין בעיה עם פרסומות? (יש גם בWAZE וGMAIL)
יש רשימת דברים שפתוחים או מה , לא הצלחתי להבין איך זה עובד...גם אנחנו משתמשים ככה.
הדפדפן חסום מלבד רשימה לבנה, אפליקציות ספציפיות שצריך פעילות, החנות חסומה.
בעלי יודע חצי קוד ואני את החצי השני
המשתמש יכול להחליט אילו אתרים ואפליקציות יישארו פתוחים ומה יהיה חסום.יש רשימת דברים שפתוחים או מה , לא הצלחתי להבין איך זה עובד...
אני באופן עקרוני לא מחזיק סמארטפון אבל יש לי טאבלט [שלישי כבר] של הדרןאין על נטפרי והחסימה שלהם!
למה לא לקנות טאבלט עם סים של נטפרי, ויש פתרון להכל (חוץ מווצאפ, ועל זה כבר נפתחו מספיק אשכולות)
אז למה לא בעצם?
מה החסרונות של זה?
אשמח לשמוע
למה לקרוא לזה חסרונות?חסרונות:
גדול ומסורבל,
אז קשה לתלות ברכב לוויז [יש מתקן ייעודי, ורק את היקרים]
צריך 2 ידיים לצלם למשל.
צריך תיק לכל מקום שלוקחים אותו
במערכות ההפעלה של אפל יש אפשרות לחסום אתרים ואפליקציות ולפתח חנות אפליקציות כשרה?!במידה ואת מעוניינת באתרים כשרים בלבד, יש פתרון שאני חושב שהוא טוב יותר מהטאבלט של נטפרי:
למיטב ידיעתי, החסימה הפנימית של אפל במכשירים שלהם חזקה יותר מכל חסימה אחרת הקיימת בשוק, כיון שהיא בלתי ניתנת לפריצה, (אלא אם את יודעת לפרוץ את המכשירים של אפל, דבר שה FBI האמריקאי עמל עליו קשות, והצליח בקושי רב... כלומר - לא מציאותי). משכך, תוכלי להשתמש באייפד (אם דווקא בטאבלט חשקה נפשך), ואת מסודרת. כך גם תקבלי מכשיר עם כמעט אפס תקלות שישרוד לך שנים רבות.
זה יעזור רק במידה ואת מעוניינת באתרים כשרים בלבד, מכיון שהחסימה אינה חוסמת את תוכן האתרים המאושרים (ברשימה הלבנה).
נ.ב. כל זה בהנחה שעלות המכשיר אינה מעכבת.
עשיתי את זה וזה עובד פצצהאין על נטפרי והחסימה שלהם!
אז למה לא בעצם?
מה החסרונות של זה?
אשמח לשמוע
מאמין שלאבמערכות ההפעלה של אפל יש אפשרות לחסום אתרים ואפליקציות ולפתח חנות אפליקציות כשרה?!
בחנויות מחשבים של פיקוח 'חותם' יש מכשיר כזה, כדאי לבדוק.יש המלצה על טאבלט + חסימה (לא יקר, המוגנים ממש יקרים)
להפקדת צקים בלבד?
(בבית יש נטפרי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: