יש מישהו שיודע לענות? אני גם מתענינת...מה דעתכם על טויוטה קורולה RUN-X? יש הבדל בינו לבין SUN ו GLI?
יש מישהו שיודע לענות? אני גם מתענינת...מה דעתכם על טויוטה קורולה RUN-X? יש הבדל בינו לבין SUN ו GLI?
יש הרבה מאוד רמאים בתחום הזה, לכן אם אין לך כל מושג בזה, ולא משנה כמה קראת ותקראי, אל תעשי שום צעד לבד.אני לא יודעת כלום
האם יש צורך ברכב?האם שווה להחזיק רכב?
א. תחפשי יש השכרות לנהג חדש!שלום לכולם
אני נהג חדש של 5 וחצי חודשים
מחפשת לקנות רכב עוד לא נהגתי מאז קבלת הרכב כי אין חברות השכרה לנהג חדש
אני לא יודעת כלום אבל ממש כלום איך מתחילים לחפש רכבים ביד 2 זה ממש לא אומר לי כלום
קראתי הרבה אבל בכל אופן לא מבינה מה לחפש
אשמח מאוד לעזרה דחופה
התקציב שלי כרגע הוא 10.000 שח
והאם שווה להחזיק רכב?
תודה רבה
חייבים לסכם עם המתווך מראש ובכתב מהי העמלה שלו ומה כוללים שירותי התיווך שהוא מתחייב לתת.יש הרבה מאוד רמאים בתחום הזה, לכן אם אין לך כל מושג בזה, ולא משנה כמה קראת ותקראי, אל תעשי שום צעד לבד.
כדאי מאוד שתחפשי מישהו שידע למצוא לך את מה שאת צריכה. יש הרבה שעושים זאת, בתשלום כמובן. חשוב שתפנימי שכמה שתשלמי ל'מתווך' ככה"נ עדיין יהיה נמוך מהסכום שסיכוי גדול שתפלי בו אם תעשי את התהליך לבד.
סיטי קאר ומיי קאר, משכירים נראה לי רק אחרי שנה ראשונה, אפשר לחכות, לא נראה לי שעד אז תשכחומשהו מכיר הכלו אנשים?
מתווכים לרכבים?
מה הבעיה של הטורקיה?הדגמים הישנים שהם מעולים מ 2003 עד 2007 יש sun שזה פחות חשמלי מבחינת חלונות אחוריים וכו'
ויש GLI שזה יותר חשמלי בחלונות וגם צג דיגטלי במזגן אבל בשניהם המנוע נפח 1597
ודבר חשוב לבדוק ברישיון רכב שזה יוצר ביפן כיון שיש רכבים שכתוב טורקיה וזה פחות טוב
וכמו שכתב א.ד.מ לא להתקרב לרובוטי שזה דגם שנת 2008 אלא א"כ החליפו קלאצ' וכו
שמואל קליין מתווך רכב מומלץ מאוד ע"י משתמשי פורום רכבים זה לזהמשהו מכיר הכלו אנשים?
מתווכים לרכבים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: