התייעצות אני לא מבין ברכבים בכלל - אחזקת רכב

שלום לכולם
אני נהג חדש של 5 וחצי חודשים
מחפשת לקנות רכב עוד לא נהגתי מאז קבלת הרכב כי אין חברות השכרה לנהג חדש

אני לא יודעת כלום אבל ממש כלום איך מתחילים לחפש רכבים ביד 2 זה ממש לא אומר לי כלום

קראתי הרבה אבל בכל אופן לא מבינה מה לחפש

אשמח מאוד לעזרה דחופה
התקציב שלי כרגע הוא 10.000 שח

והאם שווה להחזיק רכב?

תודה רבה

בני2

משתמש מקצוען
אני לא יודעת כלום
יש הרבה מאוד רמאים בתחום הזה, לכן אם אין לך כל מושג בזה, ולא משנה כמה קראת ותקראי, אל תעשי שום צעד לבד.
כדאי מאוד שתחפשי מישהו שידע למצוא לך את מה שאת צריכה. יש הרבה שעושים זאת, בתשלום כמובן. חשוב שתפנימי שכמה שתשלמי ל'מתווך' ככה"נ עדיין יהיה נמוך מהסכום שסיכוי גדול שתפלי בו אם תעשי את התהליך לבד.

האם שווה להחזיק רכב?
האם יש צורך ברכב?
כלומר תבדקי קודם כל אם יש צורך וכמה הוא גדול.. לאחר מכן תעריכי כמה יעלה הוצאות אחזקת רכב, [ביטוח כ6000 לשנה, טיפולים טסט ואגרות עוד כ3000 בשנה ודלק תלוי בנסועה הצפויה]. ומכאן תעשי את החשבון שלך..

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
שלום לכולם
אני נהג חדש של 5 וחצי חודשים
מחפשת לקנות רכב עוד לא נהגתי מאז קבלת הרכב כי אין חברות השכרה לנהג חדש

אני לא יודעת כלום אבל ממש כלום איך מתחילים לחפש רכבים ביד 2 זה ממש לא אומר לי כלום

קראתי הרבה אבל בכל אופן לא מבינה מה לחפש

אשמח מאוד לעזרה דחופה
התקציב שלי כרגע הוא 10.000 שח

והאם שווה להחזיק רכב?

תודה רבה
א. תחפשי יש השכרות לנהג חדש!
ב. כמו שאמרו רק ביועץ מוסמך שילווה את קניית הרכב + בדיקת מוסך
ג. 10 א' לקניית רכב זה מעט בשביל רכב טוב
ד. האם שווה להחזיק רכב? זה שיקול של נוחות מול עלות,יש לך לשלם על הנוחות הזו?! אז למה לא? אין לך לשלם אז מאיפה תשלמי?

באופן כללי מנסיון אישי (רישומי מעקב) החזקת רכב באזור סכום של 20+ עולה לפחות 2,000 שח בחודש בנסיעות ממוצעות. ולא לשכוח שרכב כזה לא מחזיק "לנצח" כמה שנים והוא נגמר...

תודה רבה על כל התשובות שלכם
עזר לי מאוד
אני כיום רוצה להחזיק רכב בשביל לא לשכוח את הרישיון שלי
והיציאות הם ממש מידי פעם
כי אני עצמאית עובדת מהבית הילדים הולכים לבתי ספר עם הסעות ובעלי קרוב לבית אז ככה שהרכב לא ממש יצא מהחנייה
נראה לא שווה להחזיק לא?
יש למשהו מספרי טלפונים להשכרת רכב לנהג חדש?

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
יש הרבה מאוד רמאים בתחום הזה, לכן אם אין לך כל מושג בזה, ולא משנה כמה קראת ותקראי, אל תעשי שום צעד לבד.
כדאי מאוד שתחפשי מישהו שידע למצוא לך את מה שאת צריכה. יש הרבה שעושים זאת, בתשלום כמובן. חשוב שתפנימי שכמה שתשלמי ל'מתווך' ככה"נ עדיין יהיה נמוך מהסכום שסיכוי גדול שתפלי בו אם תעשי את התהליך לבד.
חייבים לסכם עם המתווך מראש ובכתב מהי העמלה שלו ומה כוללים שירותי התיווך שהוא מתחייב לתת.

shir4

משתמש פעיל
אתה יכול למצוא במחיר הזה אולי קצת יותר שברולט ספארק 2011
רכב מצוין בלי הרבה תקלות רק קטן ולא הכי חזק

נערך לאחרונה ב:

pini spot

משתמש חדש
הדגמים הישנים שהם מעולים מ 2003 עד 2007 יש sun שזה פחות חשמלי מבחינת חלונות אחוריים וכו'
ויש GLI שזה יותר חשמלי בחלונות וגם צג דיגטלי במזגן אבל בשניהם המנוע נפח 1597
ודבר חשוב לבדוק ברישיון רכב שזה יוצר ביפן כיון שיש רכבים שכתוב טורקיה וזה פחות טוב
וכמו שכתב א.ד.מ לא להתקרב לרובוטי שזה דגם שנת 2008 אלא א"כ החליפו קלאצ' וכו
מה הבעיה של הטורקיה?
יש לי gli טורקיה זה לא טוב?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה