אני סולח ומאד מודה לךסליחה מראש על הבוטות,
אני סולח ומאד מודה לךסליחה מראש על הבוטות,
לך על טיוטה קורולה משנת 2003 ועד... ואתה יכול למצוא 2003 sun ב 6000 ש"חולכן אשמח מאד שתעזרו לי
א. כמה יעלה לי החזקת רכב חודשי כשעיקר הנסיעות שלי הם 150 ק"מ לשבוע מחוץ לעיר ברובו?
ב. אני מעוניין ברכב ששותה כמובן כמה שפחות דלק ומספיק לי הרכב הכי קטן שיש איזה רכב אני יכול לקנות במחיר של עד 6000 ש"ח וכמה יעלה לי חודשי להחזיק את הרכב?
אתה לא מתמצאנכון!
אבל עדיין גם לטויטה בת 15-20 שנסעה כבר 200,000 ק"מ יש מלא תקלות.
באופן יחסיאתה לא מתמצא
כנס לקבוצות של רכבים בוואטספ וכן בכל מיני פורומים למיניהם
וכמעט כולם אמרים שטויוטה ובמיוחד קורולה אמינים מאוד מאוד עד 350,000 ק"מ והם מדורגים 5 * כמעט בכל הפרמטרים !!!
ראיתי שיש כמה סוגים של טיוטה קורולה, לאיזה מהם אתה מתכווןלך על טיוטה קורולה משנת 2003 ועד... ואתה יכול למצוא 2003 sun ב 6000 ש"ח
זה הרכב הכי אמין שיש אתה יכול למצוא ב 200,00 ק"מ והוא יחזיק לך עד 400,00 ק"מ
וזה לא המצאה שלי כל מוסכניק מיבייין יגיד לך את אותו דבר
רכב אמין מאוד ואם מטפלים בו כל 10,000 הרכב יחיה גם יחיה לאורך שנים רבות
המעלות שלו שהוא אמין , די חסכוני 1 ל 13.5, יחסית רחב מבפנים
יש חיסרון שהוא רכב ישן וברור שאין על רכב חדש אבל לפי הנתונים שלך הוא עונה על צרכיך
בהצלחה!!!
מה החסרון, שזה לא מבריק וכדו'?יש חיסרון שהוא רכב ישן
לטיוטה קרולה בשנים ההם יש רק דגם אחד, עם שני רמות גימור GLI היוקרתית יותר (חלונות חשמל מאחורה וכו) ודגם SAN הפשוט יותר, החיסרון ברכב ישן זה בלאי של תפוחים משולשים גומיות וכו לכל מוצר יש שחיקה וקל וחומר רכב שעומד בחוץ בחום ובגשם יש דברים שגם אם הרכב כמעט לא נסע נשחקים.ראיתי שיש כמה סוגים של טיוטה קורולה, לאיזה מהם אתה מתכוון
מה החסרון, שזה לא מבריק וכדו'?
הדגמים הישנים שהם מעולים מ 2003 עד 2007 יש sun שזה פחות חשמלי מבחינת חלונות אחוריים וכו'ראיתי שיש כמה סוגים של טיוטה קורולה, לאיזה מהם אתה מתכוון
אבל אגרת הרישוי היא לא כפולה אלא מחולקת לשנים, [אגרת הטסט - באזור 100 שח כן משלמים כפול, אבל את התשלום של אזור ה1200 משלמים חצי בכל טסט]בלי להיכנס לביצועי הרכב - 2001 מצריך טסט פעמיים בשנה
2004-2005 עדיין לא
לא! ירידת הערך היא בדרך כלל באחוזים, כך שעל רכב יקר שיורד לו נניח 8 אחוז יוצא הרבה יותר מרכב זול שגם לו ירד 8 אחוז.רכב יקר יחסית אפשר למכור בלי להפסיד הרבה כסף אני צודק???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: