אני בטוח שרובכם מכירים אותי כאן, משתדל לעזור לתותחים פה בפרוג, מסתייע בפורום הכ"כ מוצלח הזה שמשאיר אותנו בחממה של היידשקייט ובד בבד נותן לנו להתמקצע במקצוע כ"כ מבוקש היום!
אז אני גאה ממש להציג את האתר החדש שלי (אמנם עוד לא תדמית, אבל חכו גם זה יגיע)
הכל התחיל כך,
סיימתי ללמוד בניית אתרים ויש לנו סוג של קבוצה בצ'אט של גוגל, וקרה שהרבה שאלות חזרו על עצמם וכל פעם היה צריך לענות את התשובה או שסת שואל השאלה היה נתקע עם השאלה כי מי שידע בדיוק לא היה מחובר וכו' וכו',
חשבתי לעצמי איך אני יכול לעזור שלא יתקעו ? והחלטתי לבנות תת דומיין שיכיל את כל המדריכים של שאלות שעלו בקבוצה עד שלאט לאט התווספו שם 11מדריכים בנושאים שונים הקשורים לבניית אתרים!
אלא שהאתר לא היה מעוצב בלירה, הוא נבנה בחיפזון לעזור לאנשים ונראה כך:
מסכים, נראה חמוד אבל באמת לא מעוצב,
האתר עבר כמה שינויים בדומיין אחר ושום דבר לא ענה על הרצונות שלי.
קצת ארוך נכון? מיד מגיעים לעיקר
עד שאמרתי לעצמי בוא נבנה אתר שמשתמשים נוספים יוכלו לעלות את המדריכים שלהם לשם, וגם יהיה להם התנסות במסירת מדריכים, גם יהיה להם אחסון למדריכים שלהם בלי לבזבז שטח מיותר באתר וגם פרסום האתר שלכם, עליי!
נשמע מגניב?
מתחילים!
דבר ראשון מגיעים למסך פתיחה סופר מגניב!
אח"כ למדריכים שלכם עם מערכת סינונים מגניבה לגמרי!
ואז הדובדבן שבקצפת, הטופס שממנו מעלים מדריכים לאתר!
האמת היא שאני ממש מתרגש!
מקווה מאוד שהאתר יהיה לכם לתועלת!
יאללה, לאתר! >>
אז אני גאה ממש להציג את האתר החדש שלי (אמנם עוד לא תדמית, אבל חכו גם זה יגיע)
הכל התחיל כך,
סיימתי ללמוד בניית אתרים ויש לנו סוג של קבוצה בצ'אט של גוגל, וקרה שהרבה שאלות חזרו על עצמם וכל פעם היה צריך לענות את התשובה או שסת שואל השאלה היה נתקע עם השאלה כי מי שידע בדיוק לא היה מחובר וכו' וכו',
חשבתי לעצמי איך אני יכול לעזור שלא יתקעו ? והחלטתי לבנות תת דומיין שיכיל את כל המדריכים של שאלות שעלו בקבוצה עד שלאט לאט התווספו שם 11מדריכים בנושאים שונים הקשורים לבניית אתרים!
אלא שהאתר לא היה מעוצב בלירה, הוא נבנה בחיפזון לעזור לאנשים ונראה כך:
מסכים, נראה חמוד אבל באמת לא מעוצב,
האתר עבר כמה שינויים בדומיין אחר ושום דבר לא ענה על הרצונות שלי.
קצת ארוך נכון? מיד מגיעים לעיקר
עד שאמרתי לעצמי בוא נבנה אתר שמשתמשים נוספים יוכלו לעלות את המדריכים שלהם לשם, וגם יהיה להם התנסות במסירת מדריכים, גם יהיה להם אחסון למדריכים שלהם בלי לבזבז שטח מיותר באתר וגם פרסום האתר שלכם, עליי!
נשמע מגניב?
מתחילים!
דבר ראשון מגיעים למסך פתיחה סופר מגניב!
אח"כ למדריכים שלכם עם מערכת סינונים מגניבה לגמרי!
ואז הדובדבן שבקצפת, הטופס שממנו מעלים מדריכים לאתר!
האמת היא שאני ממש מתרגש!
מקווה מאוד שהאתר יהיה לכם לתועלת!
יאללה, לאתר! >>