כאן המקום שלכם כהורים לבקש מההנהלה להתקין גדר בטיחותית.הגדר של התלמוד תורה נמוכה מאד וכל זקן או גנב או שודד יכול להיכנס בכל רגע נתון
כאן המקום שלכם כהורים לבקש מההנהלה להתקין גדר בטיחותית.הגדר של התלמוד תורה נמוכה מאד וכל זקן או גנב או שודד יכול להיכנס בכל רגע נתון
וזה מה שנעשה לדעתי זה מחדל גדוולכאן המקום שלכם כהורים לבקש מההנהלה להתקין גדר בטיחותית.
אולי תחושת אחריות יש יותר לבעל...לא יודעת. לא מתווכחת.מבחינת תחושה טבעית ותחושת אחריות יש יותר לבעל מאשר לאישה
ולכן שאני שומע שבחוץ יש טרור מרים ראש זה ישר סוג של איסטינג ודאגה גדוולה לשלום המשפחה
זה טעות. ללמוד ולשנן יחזק גם יהודי פשוט. זה מכניס ללב ולמח משהו שכולנו כיהודים יודעים בתת מודע.ואולי העזרה הגדוולה לצאת מתחושת פחד זה פשוט ללמוד שער הבטחון וזה ייתן בטחון אבל בשביל שזה יגיע למצב שזה יעזור לבטחון צריך להיות בדרגה גבוהה מאד ולא של יהודי פשוט
חולקת עליך בזה.אני חייב לציין שתחושת חוסר הבטחון נמצאת יותר אצל הגברים כי הם אחראים על המשפחה
מתלבטת קשות בעניין... הבת שלי פחדנית מאוד, כל השיח מלחיץ אותה. לא יודעת מה להגיד ואיך להגיד. רוצה לתת לה הנחיה לא לחזור לבד אלא לחכות שנבוא לאסוף אותה.והשאלה גם מה אתה רוצה לתת לילדים שלך?
להגביר בהם פחד?
לקבע את הפחד?
יכול להיות שלך יהיה יותר טוב להשאיר אותם בבית (ואני לא סוברת ככה)
אבל לילדים זה רק יגביר את הפחד ואת החוסר בהירות.
אני עניתי בשיא הרצינות ולא כמטיפה,זה מאד נכון זה יכול לחזק מאד
אבל ללמוד פרק אמונה ולהתחזק מימנו זה דרגה גבוהה בימינו [ לא מזלזל חס ושלום ]
לא רק מותר חובה.במקביל
מאד יעיל לעשות דברים מרגיעים שמאד עוזרים לאנשים בדרגתנו...
הרפיה נשימות עמוקות
פעילות מרגיעה כל אחד מה שהוא
עשיה חביבה
אפילו מקלחת מרעננת
הקב"ה ברא הרבה דברים כדי לסייע לנו להתמודד בחיים וזה מותר ורצוי.
אבל אם כל זה שהוא בדרגה גבוההה התחושת האחריות והבנה מאד גבוהה והשיקול מאד גבוהה הכל בהתאםאני עניתי בשיא הרצינות ולא כמטיפה,
ואני חושבת שאבא לילדים הוא בדרגה
לא לשלוח את ילדי בכלל , אני מסכם : שזה לא כדאי , הילדים צריכים את החברה שלהם במיוחד בתקופה הזאת ששוררת חרדה בין כל החברה הישראלית מגדול ועד קטן , לכן מין הראוי שילכו לתלמוד תורה זה שיש לי פחד וחוסר וודאות אולי ערבי ימח שמו יעלה לו אדם לראש בזה אני צריך אולי לעשות רישיון לנשק וזה יפטור אולי את הבעיה או לומר תהילים ולהתחזק באמונה , אבל ימים יגידו ...... צריך לראות בשטח מה קורה ולפי זה לפעול , כך דעתיזה טעות. ללמוד ולשנן יחזק גם יהודי פשוט. זה מכניס ללב ולמח משהו שכולנו כיהודים יודעים בתת מודע.
והשאלה גם מה אתה רוצה לתת לילדים שלך?
להגביר בהם פחד?
לקבע את הפחד?
יכול להיות שלך יהיה יותר טוב להשאיר אותם בבית (ואני לא סוברת ככה)
אבל לילדים זה רק יגביר את הפחד ואת החוסר בהירות.
לא בטוח שלא כדאי.לא לשלוח את ילדי בכלל , אני מסכם : שזה לא כדאי
ללא ספק.אבל אם כל זה שהוא בדרגה גבוההה התחושת האחריות והבנה מאד גבוהה והשיקול מאד גבוהה הכל בהתאם
מי זה הרב הזה?
באמת כנראה ילך לשאול עצת חכמים מה לעשות בנידון , אנחנו ברגעים מאד מורכבים בכל עיר ועיר יש ריח של מתח אני לא יודע איך להסביר את זה אבל יש תחושת חוסר בטחון ואי וודאות גדוולה מאדלא בטוח שלא כדאי.
אתה זה שמכיר את תנאי השטח במקום מגוריך ולא הניקים בפרוג, ועם הנתונים הנ"ל תיגש להוועץ ברב ולקבל את ברכתו למה שאתה חושב שנכון לעשות.
הוא מנתניה אחד הצדיקים הגדולים בעל ראיה רוחניתמי זה הרב הזה?
כבר כמה שנים טובות שיוצא לי להחליף פעמיים אוטובוס בדרך לעבודה..ליסוע מחר בתח"צ באזור המרכז.. החלפת אוטובוסים... מפחיד מידי??
הוא מנתניה אחד הצדיקים הגדולים בעל ראיה רוחנית
אני מאד מקווה שכל האמאות והאבות לא יצאו מפורפורציות אלא היו מתונים מאד ולא פזוזיםללא ספק.
ולכן אני סומכת על כל האבות והאמהות, בגלל תחושת האחריות הגבוהה והשיקול דעת, הם יצליחו להישאר שפויים ורגועים בגלל ובשביל ילדיהם.
מההה? פיגוע? באיזה תחנה?היום-
זה קרה בתחנה השניה.
מה שמו?הוא מנתניה אחד הצדיקים הגדולים בעל ראיה רוחנית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: