לאאאאאאאאא!!!!קופצת על האשכול
רוצה לדעת לגבי מצלמה 4000 של קנון
האם ממולץ? בתור אחת שאוהבת ויודעת לצלם
הכוונה לצעצוע דמוי מצלמה, מוצלח למתנת בת מצוה וכאלה.
יד 2 זה הפתרוןאז בעצם אין לי שום מצב לקנות מצלמה בפחות מ1200 ש"ח? אם אני רוצה להשקיע פחות מזה, אז פשוט לקנות את 185 וסיימנו ב400 שקל?
מסקנה מצערת!
כמה כסף הקצבת להם..?אז למה לא מציעים בחנויות את הסדרה של הG ???
לילדים, נחמד.מישהו מכיר מצלמה של סוני דגם DSC-W830B?
נתונים טכניים:
יש עוד רשימה שלמה של פרטים אבל אלו היו נראים לי החשובים ביותר.
- חיישן בעל 20.1 מיליון פיקסלים
- זום אופטי X8 זום דיגיטלי X32
אשמח למענה מהמקצוענים, תודה.
אחרי הידע שמסתובב פה, למה לא שאלתם אותם ישירות על g?לא הקצבנו מחיר
שאלנו מה יש מקנון והראו לנו את המדפים יש שם או את הסדרה של 720-740
או את ה4000
וכמובן את ה620
אין צורך להיות מתוסכלת, רק להבין שתחום המצלמות באמת, אינו זול כ''כ כמו שלפעמים זה נראה מפירסומים של כל מיני..ראיתי את המידע כאן רק אחרי שהסתובבתי
לכן אני מתוסכלת לא יודעת מה להחליט ואני לא מסוגלת להתפשר על איכות של תמונות
אלו היו דבריו של המוכר בנוגע למצלמות קומפקטיות. (לא מקצועיות, כמובן)קנון לא משווקת רק לציבור החרדי, נא ואנא..
המוכר דיבר שטויות, (כדרכם של מוכרים) אף חברה בסדר גודל עולמי, לא מייצרת משהו רק לחרדים.אלו היו דבריו של המוכר בנוגע למצלמות קומפקטיות. (לא מקצועיות, כמובן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: