מירי כץ י.
משתמש רשום
רותי
תודה רבה על המענה המפורט
מה יש לי בG7 שאין לי בG9 והאם מצדיק לקנות את 7 על פני 9?
תודה רבה על המענה המפורט
ובנוגע לg7 אין הרבה הבדל חוץ מהמסך שמתכוונן לצילום סלפי וגם המפתח צמצם שלה קצת יותר רחב.
רותי
תודה רבה על המענה המפורט
כתבו פה כמה פעמים, והשאלה חוזרת על עצמה סתם, מעצלות לקרוא את כל השרשור:זום מעט יותר גדול.
ועוד כמה אפשרויות לא משמעותיות לצילום ביתי.
אם אין לך הכשרה קודמת בצילום.
לצילום ביתי שוטף אין סיבה לקחת דווקא את הG7.
ולשלם את הפער במחיר.
יש לי 620 ואני מאד מרוצה!לא לקנות בשום אופן דגם 620
הכוונה ל-F?יותר חשוב שתכתבי כמה הצמצם היה פתוח.
אכן. במקרה שלך 4.9 כשיכלת לרדת ל-2, ובכך להשיג עוד יותר אפקט בוקה (אמנם היית נאלצת לסגור קצת תריס, ולהוריד איזו ב"ה, אבל היית מרוויחה את מה שהרגשת שהפסדת בגלל שקשה להוזיז את הזאטוט החמוד שלך).הכוונה ל-F?
אני קניתי לפני שנה בערך ברפאלי ב1630 נראה לי שזה היה אז הכי זול בארץ ובודאי יותר זול אפי' ממה שהם עצמם פירסמו בזאפ.הי, מבררת מחיר לפני קניה, של ה g9 כמה היא עולה?
תתחילי לשחק עם תכניות המניואל, בהתחלה זה מלחיץ ויוצא גרוע, אבל כשמתחילים לקלוט - א"א לחזור ולצלם יותר באוט'.
זה שקר גמור.אוקי, מנסה לברר כמעט לפני הקניה הסופית,
הבנתי ש g9 היא מצלמה קטנה,
בטכנו מיקס המוכרת (שןשנה היקרה) אמרה לי שיש לקנון מצלמוצ חצי מקצועיות ב 1500 ש" גדולות,
האם זה שהם גדולות (ונראות כומו של צלמות) פלוס עדשה נוספת זו מצלמה יותר נחשבת?
אני מתלבטת בין ה g9 לחצי מקצועית שמציעים בחנויות, אין לי בעיה כרגע עם הגודל,
אני אוהבת תמונות, אוהבת חדות ושיצאו מקסימות תוצאות למצלמה בכזה טווח מחירים.
תודה רבה לכן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: