בין 5 ל7 באנטיגן (תלוי האם הבדיקה הראשונה נעשתה ממש בתחילת המחלה)אולי מישהו יודע...
כמה זמן לאחר ההדבקה
עדין האנטיגן מראה חיובי?
התשובה חשובה מאד.
תרגישי טוב,תודה לכולם.
באנטיגן מוסדי יצאתי חיובית
זה לא יגמר בזה, אח"כ יתחיל הבידוד של הילדות שלי....תרגישי טוב,
ותתחילי לספור את ה7 ימי בידוד מהבדיקה....
בתפילה שהן תצאנה שליליות...זה לא יגמר בזה, אח"כ יתחיל הבידוד של הילדות שלי....
דווקא אני מתפללת שתצאנה חיוביות, זו הדרך היחידה שלהן לקבל תו ירוק ולצאת איתי מהבידוד ולא שבוע אחריבתפילה שהן תצאנה שליליות...
אם יצאתי חיובית (ויצאתי חיובית...) אני סופרת לעצמי שבוע ויוצאת החוצה?תרגישי טוב,
ותתחילי לספור את ה7 ימי בידוד מהבדיקה....
בעקרון רופא אמור לשחרראם יצאתי חיובית (ויצאתי חיובית...) אני סופרת לעצמי שבוע ויוצאת החוצה?
או שיש מישהו שאמור לאשר יציאה מבידוד,( כמו פעם פעם)?
אם זה חיובי שדווח למשרד הבריאות אז אחרי שבוע הרופא משחרר.אם יצאתי חיובית (ויצאתי חיובית...) אני סופרת לעצמי שבוע ויוצאת החוצה?
או שיש מישהו שאמור לאשר יציאה מבידוד,( כמו פעם פעם)?
בשיחת טלפון? במכתב?בעקרון רופא אמור לשחרר
במתחם בדקות של כללית, תשובה הגיעה אחרי שלושה ימיםאיפה נעשתה הבדיקה?
עד שהגיעה התוצאה אני כבר בלי תסמיניםרק קחי בחשבון שצריך להיות 3 ימים בלי תסמינים,
אחרת הם מאריכים את הבידוד.
אם תחכי להם כבר יהיה וריאנט חדש....בשיחת טלפון? במכתב?
פעם קודמת שהייתי חולה מיד התקשרו ואמרו לי עד מתי הבידוד וכו' ועכשיו - דממת אלחוט, רק ראיתי באונליין שאני חיובית וזהו...
רק אל תשכחי להתפלל גם שירגישו מעולה,דווקא אני מתפללת שתצאנה חיוביות, זו הדרך היחידה שלהן לקבל תו ירוק ולצאת איתי מהבידוד ולא שבוע אחרי
תודי לד'.עד שהגיעה התוצאה אני כבר בלי תסמינים
כמובן שמודה לה'תודי לד'.
אני כבר 5 ימים עם תסמינים קשים
לא רואה את הסוף של הדבר הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: