בקשת תפילה אנא בקשו רחמים!! קלרה קלערל בת רבקה- מורדמת ומונשמת. המצב קריטי - בד"ה

אינדיבידואלי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
סבתא שלי בת שמונים פלוס, שהתגלתה כחיובית לקורונה, וכעת מורדמת ומונשמת. זקוקה לרחמי שמיים.
בבקשה, תתפללו עליה!
קלרה קלערל בת רבקה לרפואה שלמה.

נערך לאחרונה ב:

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
רפואה שלימה! ואריכות ימים בבריאות איתנה!
שתבשרי אותנו בבשורות טובות!

אינדיבידואלי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יישר כח.
יש כוח אפילו לפרק תהילים אחד!
תמשיכו להתפלל!

אינדיבידואלי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ברוך דיין האמת.
סבתא שלי השיבה את נשמתה לבוראה ממש בכניסת השבת.
יהי זכרה ברוך, והלואי שאזכה לרשת ממנה את נועם הליכותיה ולדבוק במעשיה הטובים.
תודה לכל מי שאמר/ה פרק תהילים, שיר השירים או הזכירה אותה בהפרשת חלה. אין תפילה ששבה ריקם.
שנבשר תמיד בשורות טובות.
אני לא יודעת איך עורכים את הנושא ומוסיפים בד"ה, אם מישהו יודע להחכים אותי בענין- אני אודה לו מאד.

D

Deleted 66182

אורח
ברוך דיין האמת.
תודה לכל מי שאמר/ה פרק תהילים, שיר השירים או הזכירה אותה בהפרשת חלה. אין תפילה ששבה ריקם.
שנבשר תמיד בשורות טובות.
אני לא יודעת איך עורכים את הנושא ומוסיפים בד"ה, אם מישהו יודע להחכים אותי בענין- אני אודה לו מאד.
שתהיה מליצת יושר על כולנו המקום ינחם אתכם

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
ברוך דיין האמת.
שנבשר תמיד בשורות טובות.
איזה זכות להיפטר בשבת!
שתנוחמו משמים ותזכו להתאחד במהרה בביאת משיח צדקנו.

פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה