בדיוקקקקקק!בתור אמריקאית.
קראתי כאן את התגובות ויש כאן ממש הרבה שקלעו בול.
במיוחד @P.S. תגידי את גרה באמריקה?
וכאמריקאית אנחנו הרבה מארחים אמריקאים ואין דבר שיותר משמח אותם מאוכל אמריקאי!
בדיוקקקקקק!בתור אמריקאית.
קראתי כאן את התגובות ויש כאן ממש הרבה שקלעו בול.
גרים בארץ
הם הם לא תיירים
מה ה בדיוק? ומה המתכון ?
אפשר מתכון?הי נזכרתי בעוד משהו. קוגל ברוקולי טעים בטרוף!
חבילת של ברוקולי קפואאפשר מתכון?
מפשירה קודם?חבילת של ברוקולי קפוא
יותר טוב אבל אפשר גם ככה.מפשירה קודם?
תודה!יותר טוב אבל אפשר גם ככה.
פשוט לפעמים הם מחוברים וקשה להפריד אותם
עכשיו הכנתי לחג חצי כרוכית וחצי ברוקולי יצא טעיםתודה!
הולכת לנסות בעז"ה עם כרובית, זה מה יש במקפיא.
אפשר כמויות מדויקות?חבילת של ברוקולי קפוא
שלוש ביצים
מיונז
קמח
מלח
פלפל
זהו. מערבבים הכל ביחד ולתנור.
אין לי כמויות מדויקות אני שמה לפי העין
(אגב ראיתי היום מתכון של אחת שהוסיפה גם כרובית וחתיכות קטנות של גזר וגם היא הכניסה את הירקות לצליה בתנור לפני)
אני ינסה להשיג מאמא שלי מתכון מדויקאפשר כמויות מדויקות?
תודה
חזרתי לעדכןתודה!
הולכת לנסות בעז"ה עם כרובית, זה מה יש במקפיא.
האמריקאים שאני מכירה [והם הרבה מאוד] לא אוכלים טומייטו דיפ ויש על השולחן שלהם כל מיני סלטים. חיים בעיקר.
חריינייז זה באמת מטבל לוויט פיש
לפותחת האשכול-
אני הייתי זורמת עם סגנון הבישול הרגיל שלך.
אלא אם כן את רגילה לתיבול ממש חזק וחריף שאז הייתי ממתנת מעט.
הי נשמע מגניב. ואת יצירתית בטרוף מעניין לנסות גם.חזרתי לעדכן
לא היה כרובית במקפיא
ו @DebbG לא שלחה לי ברוקולי
אז הכנתי מ... כרוב. (כרובית זה הבת של הכרוב, נכון? אז זה אותו דבר)
יצא ממש טעים!
אם כי אין קשר בין זה לפשטידת ברוקולי, או כרובית למען האמת...
אז בהזדמנות מתכוונת לנסות גם את זה.
אבל כלום אוכלים רק את הגפילטע. זה קורע.שנה שעברה הייתי בקיץ באמריקה. בכל הבתים שהתארחתי בהם היה טומייטו דיפ וחריינייז, ואת הסלטים החיים - שמרו למנה העיקרית. אנשים עשירים ממש(!) מגישים לשולחן פרוסת ווייטפיש עם עיגול גזר באמצע (המקוריים מאודדדדד הגישו גם סלמון) עם מיונז , חריין, וטומייטו.....
אבל כלום אוכלים רק את הגפילטע. זה קורע.
חחח. ככה זה אבל לפחות הם מפרגנים בבשרים והמנה העיקרית...קורע לב...
קורע לב לדעתי.... הייתי בטוחה יגישו 900 סלטים... אבל זה יפה שבכל תפוצות העולם (האשכנזי לפחות) יש אותו תפריט בשבת. יש בזה משהו מאוד מיוחד ו"טרדישונל"
נשמע מתכון עסיסי,מזה רוטב לסלט צרפתי?רוצה עוף מושלם בלי קשר לאמריקאים?? (זא הם יתלקקו אבל גם אתם!)
אז הנה קלאסיקה אמריקאית של שייק אנד בייק
מערבבים פחית של רוטב חמוציות (זה כמו המלית אוכמניות וכזה) ורוטב לסלט צרפתי
שופכים על העוף. אופים מכוסה ואז מגולה להשחמה
מתלקקים!!! איןןן על העסיסיות של זה! מפטיחה.
אם אין לך את החומרים הנל תאלצי להמיר למלית אוכמניות ורוטב אלף האיים. גם טעים, מאוד מאוד אפילו.
בטח אם לא טעמת את הגירסה הקודמת.
שמרים קינמון עם מלאאא גלייז למעלה. חובה.
וסלמון הכי טוב לדעתי זה עם מיונז-חרדל-רוטב צילי ושום, בתנור. יאמיק!
סוג של ויניגרטנשמע מתכון עסיסי,מזה רוטב לסלט צרפתי?
כמה את שמה מהרוטב לסלט צרפתי?סוג של ויניגרט
עובד מצוין עם ויניגרט או אלף האיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: