כמובן שלא כולם אותו דבר וכל אחד עם הטעם שלו, אבל בגדול התפריט שלהם יחסית מסורתי
חלות עם מטבלים (דיפ'ס), רובם אוהבים מטבלים מבוססי מיונז, אבל לא בהכרח.
דגים- בד"כ סלומון, או גפילטע מווייט פיש.
מרק עוף עם קניידלך רכים וענקיים
עוף על העצם (חזה ושניצל נתפס כאוכל יותר יוםחולי), התוספות הרגילים הם שעועית ירוקה, קוגל תפוחי אדמה, ותוספת קצת מתוקה כמו קראמבל תפוחים.
בבוקר אחרי החלות עם המטבלים
כבד קצוץ וסלט ביצים, בד"כ מוגש עם קרקרים או מצות
האמריקאים מאוד אוהבים בורקס פסטרמה
סלט חסה גדול, אפשר גם עם פסטרמה בפנים, מטובל ברוטב קיסר, שזה רוטב שום מתקתק
וכמובן טשולנט עם קישקע, קוגל, ואם מתחשק לטרוח, גם יאפטשיק
אה, ואיך שכחתי את הקולסלאו, סלט כרוב במיונז, הם אוהבים אותו ליד המנה העיקרית (אפשר להגיש עם המטבלים בהתחלה, ולהשאיר על השולחן)
אגב, יש באתר שהעלו פה kosher.com מתכון פצצה לגפילטע פיש ברוטב מרוקאי/חריימה, מגישים אותו חם. זה אמנם לא ממש אמריקאי, אבל שילוב מעניין של אמריקאי עם טעם מזרחי, אני מכינה אותו לפעמים כשיש אורחים ומתחשק לי להשקיע, זה אחד הדברים, וכולם מתלקקים: (אפשר לשחק עם רמת החריפות לפי הטעם וההעדפה)
This is not your Bubbe's gefilte fish. Boil your gefilte loaf in a hot and hearty tomato sauce that will magically transform this Shabbos classic i
www.kosher.com