את יכולה לראות בשיתוף הזה, יש שם קישור גם לקודמים בסדרהאיפה אפשר לראות את הסדרה הזאת?
תודה אנאל!צריכה סיפרון עב כרס של הקוביות שלך, להתבטט על הכורסה עם הבעל
וואו לא נושמת מצחוק! אלופה!!!ב"ה
פינת אמן/נית השבוע נפתחת בסערה
תנו מחיאות כפיים וירטואליות לאמנית השבוע הראשונה שבהחלט השקיעה בשיתופים שווים במיוחד.
ובהמשך גם תשתף כאן באשכול בטיפ נחמד בפוטושופ!
אתם מזומנים לשאול שאלות וכמובן לפרגן.
אז הנה - הבמה כולה של שרי
ספרי קצת על עצמך:
היי, אני שרי, נשואה ואמא לכמה כדורי מרץ מעלפים.
איור זה ה-תחביב שלי, אחרי תחביב ההתבטטות-על-כורסה.
כבר מגיל קטן ציירתי על כל פיסת נייר או מחברת, וזה מלווה אותי עד היום.
ציור בשבילי הוא שחרור וכיף. לפעמים לא צריך אפילו מטרה או השראה. פשוט דף לבן ועיפרון, ואני נותנת לעצמי למלא את הדף בקשקושים, פרצופים, ידיים ונעליים.
אני אוהבת להיכנס לאתרים כמו פינטרסט ולצלול בין הציורים. וואי איזה כיף זה. כמו ילד בחנות ממתקים.
גם אם לפעמים אני קצת זונחת את הציור בצד, בסוף כשארצה להשתחרר אני אקח עפרון/מכחול/עט דיגיטלי ואשפוך את עצמי על הדף.
והאמת שזה האתגר שלי. להקדיש זמן לציור כל יום ולא לתת לכשרון להעלות אבק. בעיניי זה החלק הכי חשוב בהקדמות.
יש לי אחות קטנה, עוד כמה חודשים בת 12. פצצה של כישרון, מציירת בצורה הזויה לגילה. והיא משקיעה בזה כמעט כל יום.
כשהיא שולחת לי ציורים שלה אני תמיד מחמיאה לה על שני דברים - קודם כל על הציור ושנית על ההתמדה וההשקעה שלה. כי בלי זה אני חושבת שגם האדם הכי מוכשר יישאר במקום ולא יתקדם.
אמן שהשפיע עליך רבות
אני בטוחה שכל אומן שישאלו אותו "מי האומן שהשפיע עליך?", יענה "וואו, יש הרבה!" (:
תיקיית ההשראות שלי מחולקת לפי אומנים. יש שם עשרות, וכל אחד/ת הוא השראה גדולה בשבילי. אבל הייתי חייבת להתמקד, וכשחשבתי מעט הבנתי שלמעשה יש שני אומנים שממש השפיעו עלי ועל יכולת הציור שלי.
הראשון הוא אומן בשם סייקרה יאסין (Sycra Yasin).
גיליתי סרטונים שלו כנערה והתחלתי לבלוע אותם בהתלהבות. למדתי ממנו המון!
יש לו סרטוני הדרכה (באנגלית) במגוון נושאים - טכניקות באיור ידני ודיגיטלי, אור וצל, תנועות, טיפים והדרכות ועוד.
היכולות שלי ממש השתפרו בזכותו.
האומן השני הוא אהרן בלייס (Aaron Blaise).
נחשפתי לאתר שלו - creatureartteacher.com - וגיליתי שם מכרה זהב בשבילי. רכשתי באתר קורסים ומברשות ולמדתי ממנו הרבה טכניקות ושיטות עבודה.
תחום באיור שאת אוהבת במיוחד
וואו. מה לא. אם זה באמת טוב, אני אוהב להסתכל על זה, ולא משנה מה הסגנון.
אבל בכל זאת יש לי טעם ספציפי, שלאנשים מהצד יכול להיראות מוזר. אני יכולה לראות ציור של דמות חסרת פרופורציה, מלאת זיפים, ובעלת כרס ואף אדום ולומר "אמאלה זה מדהים".
אני אוהבת את השונה והמעוות. שריטה כזאת.
באופן אישי כשאני מציירת, גם לעצמי וגם ללקוחות, אני משתמשת בלוח תצוגה דיגיטלי, ועובדת על פוטושופ.
הסגנון שהכי זורם לי הוא קומי, והכי כיף לי לצייר קומיקסים מצחיקים על עצמי ועל החיים שלי.
עבודה שלך שיש לך חיבור מיוחד אליה
לשאול אומן מה העבודה שהוא הכי מחובר אליה זה כמו לשאול אמא איזה ילד היא הכי אוהבת...
קשה לבחור. לכל יצירה יש לי חיבור וכל פעם ממקום אחר.
אבל בחרתי את הציור הזה, שצויר עבור האתגר בפרוג "גיבורים מהספרים"
הדמות היא פסי, מתוך הספר תחנות של דבורי רנד, והציור מתאר את הקטע הזה: "משאלה, שאין בה טעם, מצעפת את עיניי. הלוואי שאבא שלי היה עדיין חי, כשנולדתי. הלוואי שהיה רגע אחד לפחות, בו פעמו לבבותינו ביחד בעולם הזה".
למה אני מחוברת כל כך ליצירה הזו?
קודם כל כי אני אוהבת את הספר, והקטע המצוטט ריגש אותי במיוחד. הרגשתי שהצלחתי להביע את מה שרציתי בציור. הוא פשוט יצא מהלב.
צפה בקובץ המצורף 984371
כמה מילים לקהילת פרוג והמקום שלה אצלך
בשבילי, האפשרות לקבל פידבק על העבודות שלי, היא אחד הדברים שדרבנו אותי להמשיך ולצייר ולשתף.
נרשמתי לפרוג לפני כשנה וחצי. מעט אחרי זה העליתי קומיקס תחת הכותרת "מתוך היום-יום שלי כאמא". הייתי אז תקופה קצרה אחרי לידה ופשוט התחשק לי לצייר משהו על התינוקת שלי.
קיבלתי מחמאות ונהניתי מהתחושה, כי הכי כיף לדעת שהצחקת אנשים, ושאוהבים מה שאת עושה.
האיור הבודד התפתח לסדרה קצרה, ומשם כבר התחלתי לקחת חלק בפורום, שיתפתי עוד ציורים וקומיקסים שונים. מהבחינה הזאת בהחלט יש לפרוג חלק בהתקדמות שלי בתקופה הזו.
בנוסף אי אפשר שלא להזכיר את העזרה והייעוץ שאפשר לקבל בפורום WIP.
אז זה המקום לומר תודה!
שיתוף עבודות נבחרות!
צויר עבור אתגר בפרוג
צפה בקובץ המצורף 984439
צויר עבור אתגר בפרוג
צפה בקובץ המצורף 984456
ציירתי בהשראת ציורים של Aaron Blaise, ועל פי שיטת העבודה שלו
צפה בקובץ המצורף 984462
איורים מתוך הסדרה שלי "מתוך היום-יום שלי כאמא", ומהראשונים ששמתי בפרוג. כיף להיזכר...
צפה בקובץ המצורף 984457
צפה בקובץ המצורף 984458
התחלתי לפרסם את הקומיקסים האלו בפורום חכמת נשים בפרוג, תחת הכותרת "חיים בקוביות". חלק מהם שמתי גם כאן בפורום איור.
הדמות הראשית כאן היא... אני בעצמי, ורב הרעיונות בסדרה צצים לי מתוך החיים.
היה כל כך כיף לראות שהמון נשים אוהבות ומזדהות עם הקומיקסים.
צפה בקובץ המצורף 984459
צפה בקובץ המצורף 984460
צפה בקובץ המצורף 984461
בעקבות השיתופים האלו, נוצר שיתוף פעולה נחמד ביני לבין הניקית @שרלוט ויחד פרסמנו בחכמת סדרת שירים מלווים באיורים. היא על השירה ואני על האיור.
הציורים הבאים נוצרו בהשראת השירים שלה:
צפה בקובץ המצורף 984466
צפה בקובץ המצורף 984467
לפני תקופה עזבתי את "חכמת נשים", אבל אני לא מתכוונת להפסיק עם "חיים בקוביות" (: יש לי כבר סקיצות נוספות שמחכות 'להתפנש'. יש למה לחכות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: