כל מי שכ"כ מתלוננת על המורות יכולה פשוט להתחלף איתן.... וגם עם המשכורת שלהן... תנסנה ותגלנה מקצוע מרתק, ערכי, עם חופשות א ב ל דורש, מתיש, מחייב מלחיץ[ זה עם נשמות לא עם מספרים, גרפים, מחשב או פאות...] יש לך ביקורת של כיתה +הורים ובמרחב הקולי גם של מאזינים נוספים... אני מורה שמאוהבת במקצוע ב"ה כבר כ24 שנה ולא רוצה להחליפו ולא בגלל החופשות אלא בגלל הלימודים, את מרגישה סיפוק אדיר כשאת מקדמת, בונה ויוצרת... אבל לבנותי לא המלצתי לא הייתי מסוגלת לראותן עוברות את המסלול המתיש של עשרות שנות מלויי מקום... עם השפלות רבות בדרך לתקן עם חתימת דמי אבטלה כל חופש וגם עם משכורת רעב ועבודה שלא מותירה לך כמעט אפשרות לדחוף עוד משהו מן הצד... כי בד"כ ראיתי שמורות שנוטלות עוד.... באות עייפות לכיתה והתוצאות ניכרות מהר מאד, בשביל ילדים צריך סבלנות בשביל שתהיה סבלנות צריך כח וכו'....
אז ביתי הפאנית וביתי האדריכלית מגיעות מאד מהר ב"ה לעקוף את המשכורת שלי , אמנם בלי חופשות א ב ל עכשיו למשל הסבתא המורה הייתה גם מטפלת של הנכד ב"ה הרי היא מורה , והאדריכלית הייתה בחופשה מענגת ע"ח חל"ת שיצא משתלם יותר מלעבוד ולצאת לחופשה על חשבונה בחול המועד.... ואם זה מסקרן לגדולה 4 שנות וותק ולשניה שנתיים.
אל תרחמו על המורות ואל תקנאו בהם.....