פטריות יער
משתמש מקצוען
הרבה הערכה!הנושא עלה בעבר וטוב שהוא עולה שוב, כי הוא חייב להיות במודעות כל הזמן.
לא תמיד אפשרי לראות את מה שקורה מעבר לדלת, לפעמים צריך לתת לשכנים להציץ מעט,
אצלנו בשכונה כמו בכל מקום יש גרושים וגרושות, אחת מהם פנתה לאשתי בגינת המשחקים ושאלה בצורה הכי ישירה,
תגידי את האמת, יהיה לבעלך כח לקחת את הילדים שלי לים או בריכה, הם מאד אוהבים ואין מי שיעשה זאת,
אשתי שאלה, אני כמובן הסכמתי, ומאז יש לנו מלווים חמודים ומתוקים,
וכך בכל דבר בחיים, לא להתבייש - אף אחד בעולם לא מושלם וכולנו זקוקים זה לזה, כל אחד נצרך במקום אחר,
וכך בסעודות שבת יושבים אצלנו משפחות שאין שיארח אותם, וכך לים מצטרפים אלינו, וכך תיקונים קטנים או אפילו בניית סוכה שהבנים שלי בונים למשפחה שיש שני הורים אבל עם ידים שמאליות.
אם נדע לבקש בצורה יפה ולהודות בצורה עוד יותר יפה, יהיה כייף לכולם לעזור לנו.
וכן, אני שמח מאד שפונים ישירות, ושמח לומר כן.
מה יותר כייף מסעודת שבת שיש בה ילדים ממספר משפחות?
וחייב לציין זה מעניק לא רק בעולם הבא, זה מעניק בעולם הזה, זה הכייף הכי גדול, והתענוג הכי עצום שיש בהנאות החיים הקטנות.
לפני כמה חודשים חיתנו את ביתנו, בחתונה כמובן שאחיות הכלה עושות תסרוקת ואיפור, אבל מה לעשות שאצלנו אחיות הכלה זה מושג רחב... הילדות שאוכלות אצלנו בשבת הם לא אחיות של הכלה? הבנות שנוסעות עם אשתי לים הם לא אחיות של הכלה? השכנות שנמצאות אצלנו כשאמא עובדת ואבא בכולל הם לא אחיות ממש? אז הצלם כמעט התעלף כאשר בתמונות צעקנו - עכשיו כל האחיות של הכלה.... והגיעו המון המון ילדות מסורקות ומאופרות.... והוא שאל אותי - כל אלה שלך? אמרתי לו חלק על מלא חלק רק חצי.
אני מקווה שהוא הבין, כי כל ישראל אחים.
צריך לזכור שלבקש זה לא תמיד קל להיות על התקן הזה ולכן אני אומרת -תציעו עזרה זה לא מיותר!