יפה.הייתי אומרת לו שישלח את הבוס/ בעל הבית אלי.
לא מתפקידו של פועל לדאוג לעצמו לחשמל ומים.
תשובה טובה ודרך אלגנטית להתחמק
יפה.הייתי אומרת לו שישלח את הבוס/ בעל הבית אלי.
מה הייתי עושה או מה אני חושבת שצריך לעשות?פועל שעובד סמוך, ומבקש חיבור לחשמל\להשתמש בצינור המיים הפרטי שלכם,
הייתם נותנים לו?
אם אני לא טועה הוא האחראי שם על הפועלים.הייתי אומרת לו שישלח את הבוס/ בעל הבית אלי.
הייתי מסכמת איתו כמה ישלם לי.אם אני לא טועה הוא האחראי שם על הפועלים.
הייתי נותן לו בתשלום של כל חשבונות החשמל והמים של שנה אחורה... וכולי האי ואולי..פועל שעובד סמוך, ומבקש חיבור לחשמל\להשתמש בצינור המיים הפרטי שלכם,
הייתם נותנים לו?
????מצד אחד א"א לסגור עליו את הדלת וזהו, זה חילול ה',
זה נכון.ודבר שני כי בשורה תחתונה גם הערבים הם בני אדם, [מוזר, נכון??]
וכמה שזה מפתיע, לא כל הערבים חורשי רע.
צודקת ביותרזה נכון.
אני עובדת עם אחת בצוות שלי, ואנחנו מדברות ועוזרות אחת לשנייה וגם שואלות איך היה החג...
אבל כאן יש עניין אחר וזה לא רק 'כבדהו וחשדהו'.
1. גבר זר שמבקש להיכנס לבית. גם אם הוא יהודי, דתי או רב השכונה, ממש לא אכפת לי מי. אישה לבד בבית לא נותנת לגבר זר להיכנס פנימה. (ואם יש איתה ילדים קטנים זה ממש לא משנה את הסיטואציה).
2. מדובר בערבי כך שיש כאן גם חשש של פגיעה נוספת. שוב לבד לא הייתי מסכימה.
לתת משהו כמו כוס מים כשיש איתי בבית אנשים נוספים זה בסדר. להכניס הביתה ועוד בתקופה כזאת? לא נראה לי.
זה מאוד ברורשיהיה ברור.
הם אויבים.
אצלינו בבית בתור ילדה תמיד ידעתי שאם אבא לא בבית לא פותחים!!!!!!!אישה לא פותחת לגבר את הדלת בכלל...
תפללי שלא יחזור בכללתתפללי ותקווי שלא יחזור מחר עם עוד בקשות...
לא חששת שהוא מזויף?אבל למשל פעם אחת פועל בנין ערבי דפק וביקש לפרוט לו כסף, אז פרטתי בכיף
בדיוק.רק לי זה צורם שבעל הבית נסע בטח לאיזה מלון לחגוג שם(כדי לשפץ את הדירה)
ושם פועל ערבי ללא כל פיקוח של לפחות קבלן שיעמוד עליו??
משהו לא מסתדר לי בסיפור הזה
זה היה קצת נחרץ....אישה לא פותחת לגבר את הדלת בכלל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: